INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 5-1

BARCELONA - REAL MADRID // Valverde, mesaj pentru Lopetegui după ce l-a surclasat în El Clasico: "Toate concedierile sunt nedrepte"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 20:18

Ernesto Valverde a vorbit după victoria fabuloasă cu Real Madrid, scor 5-1. A avut un mesaj pentru omologul Julen Lopetegui, aflat într-o situație extrem de dificilă. 

"Prima repriza a fost a noastră, începutul celei de-a doua reprize nu a fost cel pe care îl voiam. Ne-au pus în dificultate, ne-am pierdut puțin busola în acele momente. Dar e bine că am reacționat după golul lui Marcelo.

Factorul emoțional este foarte important dacă ajungi să câștigi un astfel de meci, mai ales că am jucat cu un Real Madrid care în a doua repriză a arătat orgoliul unei echipe mari", a zis Valverde.

...despre Lopetegui: "Mă pun în postura lui. E dificil. În fotbal așa este, ce se întâmplă acum cu el se poate întâmpla cu mine în 3 săptămâni. Toată lumea dă în antrenor în momentul în care lucrurile nu funcționează.

Îi urez toate bune lui Julen. Nu comentez pentru că nu e treaba mea dacă el trebuie sau nu să fie demis. Sincer, pentru mine toate concedierile sunt nedrepte, pentru că noi putem munci până la un punct, apoi e treaba jucătorilor".

Citește și: VIDEO + FOTO Era inevitabil :D » Avalanșă de ironii pe net după rușinea pățită de Real Madrid pe Camp Nou

Lopetegui șochează după 1-5 pe Camp Nou: "Barca a fost mai bună doar în prima repriză. În rest, am avut ghinion". Ce a spus despre demisie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  28 Octombrie 2018, 20:59

Au contat enorm: absenta lui CR7, absenta piticotocului Messi si mai ales prezenta piticotocului nulitate Modric - balonul de auăleu!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close