INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID, MIERCURI, 22:30

BARCELONA - REAL MADRID // Emoții pentru Barcelona înainte de meciul cu Real Madrid » Ce s-a întâmplat la antrenamentul de azi cu Leo Messi și Ousmane Dembele

Leo Messi // FOTO: Reuters
Leo Messi // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 17:51

Barcelona și Real Madrid joacă miercuri, de la ora 22:00, în turul semifinalelor Cupei Spaniei. Partida este liveTEXT pe GSP.RO.

Cu două zile înainte de meciul cu Real Madrid, transmis în România de TV Digi Sport, Ernesto Valverde, antrenorul Barcelonei, are mari emoții.

Leo Messi, 31 de ani, nu a participat la antrenamentul de astăzi, după ce în meciul cu Valencia, 2-2, a suferit o contractură musculară. Argentinianul s-a pregătit în sala de forță și nu se știe dacă va juca miercuri, contra Realului,notează Mundo Deportivo. Presa spaniolă nu exclude varianta ca tehnicianul catalanilor să-l menajeze pe Messi pentru înfruntarea din Liga Campionilor, cu Lyon, programată pentru 19 februarie.

Nici atacantul Ousmane Dembele, 20 de ani, nu este sigur de prezența în El Clasico. Acesta s-a pregătit separat azi, după accidentarea de la genunchi, suferită pe 20 ianuarie. Pentru meciul cu Real Madrid, Valverde nu va conta nici pe portarul olandez Jasper Cillessen, care va lipsi 6 săptămâni.

Citește și: 

Contuzie sau contractură? Emoţii pentru Clasico cu Messi după accidentare 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează