INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Barcelona - Real Madrid. Gerard Pique, încă un atac la propria conducere: „Nu mi s-a părut logic ce au făcut”

Barcelona - Real Madrid. Gerard Pique (33 de ani) a trimis noi „săgeți” către Josep Maria Bartomeu, președintele catalanilor, chiar înaintea El Clasico.
Barcelona - Real Madrid. Gerard Pique (33 de ani) a trimis noi „săgeți” către Josep Maria Bartomeu, președintele catalanilor, chiar înaintea El Clasico.

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 08:13 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 18:52

Barcelona - Real Madrid. Gerard Pique (33 de ani) a trimis noi „săgeți” către Josep Maria Bartomeu, președintele catalanilor, chiar înaintea El Clasico.

  • Barcelona și Real Madrid se vor întâlni astăzi, de la 17:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport+.

Nu mi s-a părut logic să dai afară antrenorul în mijlocul sezonului, când eram lideri și reușisem să câștigăm ultimele două campionate.

Sunt surprins că oameni precum Guardiola, Xavi, Puyol sau Valdes nu se află în club. Trebuie să-i ai mereu lângă tine, sunt parte din istoria Barcelonei”, a declarat Pique.

  • Pique face referire la decizia clubului din ianuarie 2020, când s-a decis demiterea lui Ernesto Valverde la mijlocul stagiunii, locul său fiind luat de către Quique Setien, care nu a rezistat în funcție decât o jumătate de sezon.

Barcelona - Real Madrid. Catalanii pot bifa o rușine istorică

Sezonul trecut, Barcelona nu a înscris în cele două partide disputate împotriva lui Real Madrid. Dacă jucătorii antrenați de Ronald Koeman nu vor marca nici în această dispută, vor egala un record negativ din 1958. Ultima dată când Barcelona nu a înscris în 3 partide consecutive împotriva Realului a fost în perioada martie 1957 – februarie 1958.

Real Madrid nu a mai câștigat un El Clasico în deplasare de 4 ani, din sezonul 2015/16. Pe 2 aprilie 2016, Real a învins-o pe Barcelona cu 2-1, într-un meci disputat pe Camp Nou. Zinedine Zidane se afla la primul sezon ca principal pe banca „Los Blancos” și la primul derby în postura de antrenor, iar formația antrenată de francez a încheiat seria Barcelonei de 39 de meciuri fără înfângere. În acea partidă, Cristiano Ronaldo a adus victoria madrilenilor cu un gol marcat în minutul 85.

VIDEO Leo Messi vs. Real Madrid

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Presa din Italia, la picioarele lui Vlad Chiricheș: „O capodoperă! Eurogol! La fel ca în tricoul Stelei”

Valentin Mihăilă, protejatul unui campion european la Parma » Cum l-a impresionat pe starul italienilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close