INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Valentin Mihăilă, protejatul unui campion european la Parma » Cum l-a impresionat pe starul italienilor

Valentin Mihăilă așteaptă debutul la Parma
Valentin Mihăilă așteaptă debutul la Parma

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 18:20 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 19:33

Geraldo Alves (39 de ani) a dezvăluit ce i-a transmis fratele său, Bruno (38), despre Valentin Mihăilă (20), noul său coleg de la Parma, în Serie A.

Mihăilă îl are coleg pe „lusitanul” Bruno Alves, campion european alături de echipa națională a Portugaliei în 2016. Interesat de felul în care tânărul fotbalist român se integrează în Serie A, Geraldo a vrut să afle cum se descurcă fostul jucător al Craiovei:

„Am vorbit cu fratele meu și mi-a spus că la antrenamente este ascultător și interesat de a se îmbunătăți. De obicei, de la jucătorii tineri nu primești un răspuns bun când vine vorba de asta, dar el a fost foarte pozitiv. Jucătorii tineri români trebuie să reușească afară. 

La Parma au condiții bune de antrenament, orașul este liniștit, cred că poate face performanță. Suporterii sunt mulți, dar nu sunt așa exigenți și nebuni”, a declarat Geraldo, la emisiunea „Liga DigiSport”. 

13 trofeea cucerit Bruno Alves în carieră: 1 alături de naționala Portugaliei, 7 alături de FC Porto, 3 alături de Zenit și 2 cu Fenerbahce

Mihăilă așteaptă debutul la Parma

Valentin Mihăilă nu a apucat încă să debuteze la Parma, din cauza unor probleme medicale. Tânărul fotbalist a fost transferat de formația din Serie A de la Craiova în schimbul unei sume importante, 8,5 milioane de euro. De asemenea, oltenii au păstrat și 10% dintr-un eventual viitor transfer.

2.5 milioane de euroeste cota de piață a lui Mihăilă, potrivit Transfermarkt.com

Valentin Mihăilă, protejatul unui campion european la Parma » Cum l-a impresionat pe starul italienilor
Bruno Alves // foto: Guliver/gettyimages

Citește mai multe știri despre stranieri:

Mirel Rădoi a anunțat lista preliminară a stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Un fost stelist poate reveni după 8 ani la lot

Ianis Hagi, mesaj de ziua lui: „Nu există un mod mai bun de a sărbători o aniversare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
sibelius
sibelius  •  23 Octombrie 2020, 21:22
Postat de nnapocarepublic pe 23 Octombrie 2020, 19:07

Da cunoastem poezia..vreo 10 -15 etape italienii sunt la picioarele lui,poate da si 2 goluri dupa care urmeaza sufer transfer la “rangers”,sau la arabetzi sau se intoarce acasa ,imprumut,sa ajute Craiova sa ia titlu.. si uite asa mai dispare un “talent”gen Ianis,Mitritza,Coman))

Daca are noroc....daca are ghinion o sa joace la Primavera pana-l imprumuta in Serie B. Dupa salariu italienii par sa-l vada ca "investitie de viitor", nu jucator la prima echipa.

doardinamo1948
doardinamo1948  •  23 Octombrie 2020, 19:51

Să-i dea Dumnezeu minte și să-și vadă de treaba că poate ajunge departe. E singurul tânăr care se poate compara cu cei de afara măcar la capitolul viteza, restul...melc, melc codobelc...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează