INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID, MIERCURI, 22:00

BARCELONA - REAL MADRID // Santiago Solari iese la atac și aprinde El Clasico: „E curios ce se întâmplă, sper că n-a fost ceva intenționat”

Santiago Solari // FOTO: Reuters
Santiago Solari // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 18:08

Barcelona și Real Madrid se duelează miercuri, de la ora 22:00, în prima manșă din semifinalele Cupei Spaniei. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport. Santiago Solari, antrenorul madrilenilor, s-a declarat nemulțumit că echipa sa a avut mai puțin timp de odihnă decât Barcelona. 

„Calendarul e curios, dar nu noi îl facem, așa că trebuie să mergem și să facem cel mai bun joc al nostru. Sper că nu a fost ceva intenționat”, a  declarat Santiago Solari, în conferința de presă de astăzi. 

Barcelona a remizat sâmbătă seara cu Valencia, în timp ce Real a jucat în La Liga o zi mai târziu, duminică, atunci când a învins-o cu 3-0 pe Deportivo Alaves pe teren propriu. 

„Va fi un meci extraordinar între două rivale. Pentru mine, e la fel ca River - Boca, Inter - Milan, Penarol - Nacional, sau San Lorenzo - Huracan. Ne place să jucăm astfel de meciuri, suntem pregătiți”, a adăugat Solari, care va bifa miercuri seara primul Clasico din carieră în postura de antrenor. 

Vezi și: BARCELONA - REAL MADRID // Emoții pentru Barcelona înainte de meciul cu Real Madrid » Ce s-a întâmplat la antrenamentul de azi cu Leo Messi și Ousmane Dembele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează