INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID, DUMINICĂ, 17:15, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

BARCELONA - REAL MADRID // Se repetă istoria? Luis Suarez poate demite antrenorul după Barcelona - Real Madrid: "E adrenalină și intensitate"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 11:56

Barcelona și Real Madrid joacă duminică, de la ora 17:15, în derby-ul campionatului Spaniei. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

De când a semnat cu Barcelona, în vara lui 2014, Luis Suárez n-a ratat niciun Clasico. Atacantul uruguayan de 31 de ani a jucat 10 meciuri împotriva lui Real, marcând șase goluri. Două la cea mai netă victorie blaugrana cu atacantul uruguayan în echipă. Pe 21 noiembrie 2015, "Canibalul" a deschis și a închis scorul pe "Bernabeu" într-un meci dominat clar de catalani și câștigat cu 4-0. Fără influența lui Messi, Leo intrând în minutul 57, la 3-0.

Atunci, Suárez i-a decis soarta lui Rafa Benítez. Acea înfrângere umilitoare a Madridului l-a făcut pe Florentino Pérez să realizeze că Benítez nu e antrenorul potrivit pentru Los Blancos și l-a concediat. 

"Are o vibrație specială"

Trei ani mai târziu, tot fără Messi, atacantul celest poate da afară încă un tehnician al Realului. Julen Lopetegui e pe marginea prăpastiei. Încă un pas greșit și va fi înlocuit. 

Dar Suárez știe ce-l așteaptă, chiar dacă marii rivali nu sunt în formă: "Nu vă gândiți la acel Real din ultimele meciuri. Clasico înseamnă altceva. Are o vibrație specială. E adrenalină pură. Și intensitate maximă. Atenție! Madridul are jucători de mare calitate". 

"Toată lumea știe ce jucător de clasă e Cristiano Ronaldo, dar Real este deasupra unui singur nume" Luis Suárez, atacant Barcelona

"Vrem să învingem pentru noi, pentru suporteri și pentru a rămâne primii în clasament" Luis Suárez, atacant Barcelona

Primul Clasico fără Messi și CR7 după 11 ani

Odată cu transferul la Juventus, Ronaldo a dispărut din echipa Realului. Dar nici Barcelona nu îl va avea mâine pe Messi, victima unei fracturi la cot. Ultima oară când Clasico s-a jucat fără amândoi a fost pe 23 decembrie 2007, când Messi era bolnav, și albii au câștigat cu 1-0 pe "Camp Nou". A marcat Julio Baptista. 

"Barcelona poate câștiga și fără Messi"

Într-un interviu pentru ESPN, Antoine Griezmann a vorbit și despre Clasico. "E păcat că Messi nu va juca. Totuși, Barcelona poate câștiga și fără el", a declarat campionul mondial francez. Atacantul lui Atlético a adăugat: "Va fi un meci frumos, mai ales că și Real are nevoie de victorie pentru a ieși din criză.

Citește și: Julio Baptista, omul care a decis ultimul "El Clasico" fără Messi și Cristiano, explică diferențele dintre Real și Barca: "Cred că un 2-0 ar fi un rezultat formidabil"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează