INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Care sunt cele 4 echipe din La Liga care nu au felicitat-o pe Real Madrid » Surpriză: Barcelona nu e printre ele

Real Madrid, campiona Spaniei/ foto: Imago Images
Real Madrid, campiona Spaniei/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 16:07 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 16:42

Real Madrid a câștigat matematic al 35-lea său titlu din istorie, după ce a învins-o pe Espanyol cu 4-0, în etapa #34 din La Liga.

După acest succes, madrilenii au fost felicitați de majoritatea echipelor din La Liga, inclusiv de Barcelona, marea rivală. Doar 4 echipe nu au transmis vreun mesaj „albilor”: Atletico Madrid, Sevilla, Espanyol și Osasuna.

„FC Barcelona o felicită pe Real Madrid pentru cel de-al 35-lea titlu”, a transmis clubul catalan pe Twitter.

Atletico nu a felicitat-o pe Real Madrid, dar nici pe câștigătoarea Cupei Regelui

Real Madrid a câștigat titlul în La Liga cu 4 etape înainte de final, după ce s-a desprins la 17 puncte de Sevilla și la 18 de Barcelona, celelalte echipe aflate pe podium. Dacă trupa „blaugrana” a recunoscut meritele eternilor dușmani, Atletico Madrid, marea rivală din oraș, și Sevilla nu i-au felicitat pe „albi”. De altfel, după cum remarcă jurnaliștii de la Marca, trupa lui Simeone nu a felicitat-o nici pe Betis, câștigătoarea Cupei Regelui din acest sezon.

Cine ar conduce de fapt Chelsea, în locul lui Roman Abramovich: „Nu intri la club fără ea”
CHELSEA
Cine ar conduce de fapt Chelsea, în locul lui Roman Abramovich: „Nu intri la club fără ea”

Real Madrid este noua campioană a Spaniei

Cu mai mulți jucători odihniți în meciul cu Espanyol, pentru returul cu Manchester City din UCL, madrilenii au avut prima ocazie în minutul 13. Mariano Diaz a trimis cu capul în bară din centrarea lui Casemiro. Rodrygo (33) avea să deschidă balul pentru trupa lui Ancelotti. Găsit excelent în care de Marcelo, brazilianul a marcat cu un șut pe jos la colțul lung, declanșând sărbătoarea în tribunele de pe „Bernabeu”.

Tot Rodrygo avea să majoreze avantajul Realului în minutul 44. Diaz a recuperat mingea în apropierea careului, iar Rodrygo l-a învins fără emoții pe portarul Lopez. „Galacticii” au continuat spectacolul și în repriza secundă. Lansat excelent pe un contraatac de Camavinga, Asensio a punctat pentru 3-0.

Scorul final a fost stabilit de Karim Benzema (80), cel mai important fotbalist din acest sezon pentru „albi”, francezul ajungând la cota 26 în campionat. Real câștigă cu 4-0 și devine noua campioană a Spaniei cu 4 etape înainte de final.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Liverpool, aproape să semneze cel mai profitabil contract din istorie

Esențial la titlul lui Trabzon! Nigerianul din Liga 1 despre care s-a spus că și-a falsificat data nașterii şi care a fost dorit de două ori de Gigi Becali are cifre incredibile la noua campioană a Turciei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
alenb
alenb  •  02 Mai 2022, 22:18
Postat de francescoli1974 pe 01 Mai 2022, 18:53

Li se fâlfâie de felicitările lor,am tot auzit placa asta cu arbitrii ,de la oameni invidioși și egoiști, când ai +17 pct cu patru etape înainte de final ești ridicol să spui că au pus arbitrii"propte"!!!!Și mai joci și semifinală de UCL, a treizeci și una,dintre care vreo 10 consecutive!

Cand primesti cate 2 sau chiar 3 penaltyuri de meci cele +17 pcte sunt putine, sa elimine pe City daca e valoroasa dar le da City cu terenu in cap cu toti arbitrii de pe lume.

zorrozabal
zorrozabal  •  01 Mai 2022, 20:15

Ma mir de Espanol!Pe timpuri era echipa Realului-in sensul ca o sprijinea cu bani și cu jucatori!Pentru care și Espanol era o echipa mult mai buna și juca mereu in cupele europene!

francescoli1974
francescoli1974  •  01 Mai 2022, 18:56

Luzării nu au motive să te felicite, crapă de invidie mai ales Sevilla,care au pierdut acasă după 2-0 la pauză,cu Lopetegui antrenor care a făcut vreo trei dușuri la Real,ca antrenor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează