INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Cine ar conduce de fapt Chelsea, în locul lui Roman Abramovich: „Nu intri la club fără ea”

Marina Granovskaia // FOTO: Imago +11   FOTO
Marina Granovskaia // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 13:04 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 15:22

Impresarul Giovanni Becali a vorbit despre situația de la Chelsea, după ce averea patronului Roman Abramovich a fost blocată de Guvernul din Marea Britanie, ca urmare a războiului dintre Rusia și Ucraina.

Agentul crede că există posibilitatea ca Abramovich să păstreze clubul și spune că Marina Granovskaia, directorul clubului, este cea care conduce echipa și ia deciziile importante.

Puțini au scăpat de furia lui Mino Raiola » Topul celor mai dure declarații: „Cruyff și Guardiola ar trebui să se interneze la un spital de boli psihice” + pe cine a ameninţat că-i taie limba
DECLARAȚII
Puțini au scăpat de furia lui Mino Raiola » Topul celor mai dure declarații: „Cruyff și Guardiola ar trebui să se interneze la un spital de boli psihice” + pe cine a ameninţat că-i taie limba

„La Chelsea nu se intră fără Marina Granovskaia”

„Eu cred că totul se va uita. Chelsea va rămâne la Abramovich sau la oamenii lui de încredere. Marina nu poate să devină proprietar?  Am fost de două ori la ea în birou. Pe Abramovich nu l-am mai văzut de când mi-a dat jumătate din banii de Rolls Royce (n.r- 2003, la transferul lui Mutu). De atunci nu l-am mai văzut.

La Chelsea nu se intră fără Marina. Telefoane, pac.. În lojă ești tratat ca în filme, ești dus la aeroport, primit... Ce să mai spun... Ai mai auzit ceva de Chelsea? De Abramovich? Se spunea că are echipa probleme”, a spus Giovanni Becali la emisiunea „DigiSport Matinal”.

+7 FOTO

Cine e Marina Granovskaia

Marina Granovskaia a fost mâna dreapta a lui Abramovich timp de 10 ani, alături de care a început să lucreze în 1997.  A început să se implice la Chelsea în 2010, ca reprezentat al lui Abramovich. În 2013 a fost angajată în conducere, iar în 2014 a fost numită directoare clubului.

În 2021 a primit premiu pentru cel mai bun director de club din Europa. Presa din Anglia scrie că aceasta va pleca de la Chelsea după ce Abramovich va vinde clubul.

Abramovich vrea 600 de milioane de euro în plus pentru Chelsea

După ce i-a fost blocată averea, Abramovich a decis să vândă Chelsea, în martie, pentru 3,5 miliarde de euro, urmând ca banii să fie donați pentru ajutorarea victimelor din Ucriana. Potrivi Sky Sports, omul de afaceri a avut o nouă cerere pentru cele trei consorții care sunt în discuții pentru cumpărarea clubului.

Astfel, Abramovich a cerut ca suma de vânzare a clubului să fie crescută cu 600 de milioane de euro. Planul rusului e acela de a oferi cea mai mare donație din istoria Marii Britanii. După această modificare, tranzacția s-ar ridica la 4,1 miliarde de euro. Din această sumă, Abramovich dorește ca 3 miliarde să fie donați, iar restul sumei să fie investită în clubul londonez. Potrivit presei din Anglia, cele trei consorții care sunt în cursa pentru a cumpăra Chelsea sunt de acord cu cerința lui Abramovich și vor încerca să obțină fondurile necesare.

+7 FOTO

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Hazard la Chelsea

Citește și: 

Duelul Klopp - Guardiola continuă » Pep s-ar fi înțeles cu Manchester City pentru prelungirea contractului. Toate detaliile

Continuă problemele pentru o dublă campioană olimpică la fotbal feminin » Internare voluntară la dezalcoolizare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
marius.bxl
marius.bxl  •  01 Mai 2022, 15:10

Și Abramovitch că să poată vândă Chelsea mai scoate din buzunar niste bani , că nimeni nu-l crede la faza cu donația

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  01 Mai 2022, 14:55

3.5 miliarde € + 600 milioane € = 3.9 miliarde €? Cu cine a studiat matematica autorul articolului?

tristan
tristan  •  01 Mai 2022, 13:28

faina rusoaica

Vezi toate comentariile (3)
Comentează