INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Duelul Klopp - Guardiola continuă » Pep s-ar fi înțeles cu Manchester City pentru prelungirea contractului. Toate detaliile

Pep Guardiola/ foto Imago Images
Pep Guardiola/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 12:06 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 12:35

Antrenorul Pep Guardiola (51 de ani) s-ar fi înțeles cu Manchester City pentru prelungirea contractului, anunță The Sun.

Noua înțelegere dintre tehnicianul iberic și campioana Angliei va fi valabilă până în 2025, cu opțiunea de prelungire pe încă un an. Actualul contract dintre cele două părți expiră în vara anului viitor.

Ce decizie a luat Simone Inzaghi în privința lui Ionuţ Radu după gafa cu Bologna » Ce șanse are românul să apere poarta lui Inter în meciul de azi cu Udinese
Inter
Ce decizie a luat Simone Inzaghi în privința lui Ionuţ Radu după gafa cu Bologna » Ce șanse are românul să apere poarta lui Inter în meciul de azi cu Udinese

Guardiola, aproape să prelungească cu Manchester City

După ce Jurgen Klopp și-a prelungit contractul cu Liverpool până în 2026, presa britanică anunță acum că și Guardiola s-ar fi înțeles cu cei din conducerea lui Manchester City pentru o prelungire pe încă doi ani. Astfel rivalitatea dintre cei doi tehnicieni, care luptă cap la cap pentru câștigarea Premier League, ar putea dura încă cel puțin 3 ani.

Potrivit sursei menționate, Pep ar putea rămâne chiar până în 2026, ceea ce ar face ca perioada sa pe banca „cetățenilor” să ajungă la un deceniu. La precedentele două echipe, Guardiola nu a petrecut mai mult de 4 sezoane. A antrenat-o pe Barcelona între 2008 și 2012, iar pe Bayern Munchen a pregătit-o în perioada 2013-2016.

Manchester City, la 4 meciuri de un nou titlu în Premier League

Manchester City a învins-o pe Leeds, scor 4-0, în runda #35 din Premier League. „Cetățenii” au un punct avans față de Liverpool cu 4 runde rămase de disputat.

„Cetățenii” au deschis rapid scorul pe Elland Road, minutul 15, din fază fixă. Foden i-a pus mingea pe frunte lui Rodri, iar mijlocașul defensiv al oaspeților l-a învins pe Meslier cu o lovitură de cap bine plasată, la „lung”, din marginea careului mic.

Golul doi al campioanei a venit tot în urma unei faze fixe (54). Centrarea aceluiași Foden a ajuns la Ruben Dias, portughezul a reluat spre poartă, iar Ake a împins balonul în plasă din apropiere. City nu s-a oprit aici. Jesus (78) a ajuns la 6 goluri într-o săptămână, iar Fernandinho, în prelungiri (90+3), a stabilit scorul final.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Puțini au scăpat de furia lui Mino Raiola » Topul celor mai dure declarații: „Cruyff și Guardiola ar trebuie să se interneze la un spital de boli psihice”

Thibaut Courtois îi ia peste picior pe rivalii de la Barcelona » Ce le-a transmis goalkeeper-ul lui Real Madrid

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează