INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Thibaut Courtois îi ia peste picior pe rivalii de la Barcelona » Ce le-a transmis goalkeeper-ul lui Real Madrid

Thibaut Courtois (29 ani), Foto: Imago
Thibaut Courtois (29 ani), Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 11:23 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 11:57

Real Madrid a câștigat meciul cu Espanyol, scor 4-0, și a câștigat matematic al 35-lea titlu din istorie, cu 4 etape înainte de finalul sezonului. Thibaut Courtois (29 ani), portarul madrilenilor, nu i-a uitat pe rivalii de la Barcelona și le-a transmis un mesaj.

Madrilenii au parte de un sezon foarte bun, triumfând fără emoții în La Liga și păstrând totodată speranțe inclusiv pentru câștigarea Ligii Campionilor. Totuși, derby-ul cu FC Barcelona din returul campionatului a lăsat un gust amar pentru „Los Blancos”. 

Simona Halep, reinventată alături de Patrick Mouratoglou?! » 3 idei ale unui cunoscut jurnalist american: „Și Serena a avut parte de același lucru”
WTA MADRID
Simona Halep, reinventată alături de Patrick Mouratoglou?! » 3 idei ale unui cunoscut jurnalist american: „Și Serena a avut parte de același lucru”

Thibaut Courtois, ironii la adresa Barcelonei

Victoria catalanilor cu 4-0, chiar pe „Santiago Bernabeu” i-a înfuriat pe jucătorii Realului. Thibaut Courtois a ținut să reamintească acel moment, ironizându-i în același timp pe marii rivali.

„Momentul cheie pentru noi a fost după El Clasico. Unii au sărbătorit ca și când au câștigat titlul, crezând că pot reveni, însă noi ne-am păstrat calmul. Am câștigat un meci dificil cu Celta și apoi cu Getafe, unde mereu ne-a fost greu. 

Am făcut un sezon mare și sperăm să îl încheiem cu un triumf și în Champions League. Marți (n.r. în meciul tur cu Manchester City) am încasat patru goluri și asta doare, dar nu puteam face prea multe. Nu e foarte plăcut. Sper să întoarcem scorul, vreau să joc prima mea finală de Liga Campionilor cu Real Madrid”, a declarat Courtois citat de Mundo Deportivo.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Barcelona vrea să transfere de la Chelsea » Soluția găsită pentru postul de fundaș stânga

Ce decizie a luat Simone Inzaghi în privința lui Ionuţ Radu după gafa cu Bologna » Ce șanse are românul să apere poarta lui Inter în meciul de azi cu Udinese

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
michael
michael  •  01 Mai 2022, 13:32

Măi popândăule, în locul tău nici nu aș mai vorbi!! De câte ori ați jucat cu Barca, v-a dat cu terenu-n cap!! Ai luat de fiecare dată 4-5-6 goluri, așa că ”ciocu mic”, mai ești și tupeist!! Asta ca să nu mai vorbesc de ”contribuția” fluierașilor. La fel și M City o să vă liniștească în meciul retur .

lionforever
lionforever  •  01 Mai 2022, 13:02

Daca ai jucat in meciul ala, desi la 0-4 putea fi si o poza cu tine in poartă, ar trebui sa taci din gura 1 an de zile.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează