INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona vrea să transfere de la Chelsea » Soluția găsită pentru postul de fundaș stânga

Marcos Alonso (31 ani), Foto: Imago
Marcos Alonso (31 ani), Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 09:36 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 10:27

FC Barcelona pregătește cu mare atenție următoarea perioadă de transferuri. Noua țintă a clubului blaugrana este Marcos Alonso (31 ani), fundașul stânga al celor de la Chelsea. 

După un sezon dezamăgitor, catalanii vor să-și întărească lotul pentru următoarea stagiune, iar postul de fundaș stânga reprezintă unul dintre punctele de interes ale clubului, mai ales că Jordi Alba a ajuns la 33 de ani.

„Badosa, doborâtă de o versiune de campioană a lui Halep” » Reacția presei din Spania, după ce Simona a trimis-o acasă pe favorita publicului de la Madrid
WTA MADRID
„Badosa, doborâtă de o versiune de campioană a lui Halep” » Reacția presei din Spania, după ce Simona a trimis-o acasă pe favorita publicului de la Madrid

Marcos Alonso, soluția găsită de FC Barcelona

Potrivit lui Fabrizio Romano, jurnalist recunoscut pentru acuratețea informațiilor legate de transferuri, Marcos Alonso este pe lista scurtă a Barcelonei. Xavi își dorește mai multe opțiuni pe banda stânga a defensivei, mai ales că Jordi Alba a ajuns la o vârstă și nu poate fi utilizat meci de meci.

Lui Alonso îi expiră contractul cu formația londoneză în vara lui 2023 și nu există informații conform cărora va avea loc o prelungire. Mai mult decât atât, fotbalistul își dorește să facă o schimbare, având în vedere că Ben Chilwell este preferatul lui Tuchel pentru postul de fundaș stânga la Chelsea.

În acest context, transferul la Barcelona i-ar oferi mai multă continuitate lui Alonso pentru a fi la cel mai înalt nivel la startul Cupei Mondiale din Qatar.

Marcos Alonso nu este singura opțiune a Barcelonei

Dacă transferul fundașului de la Chelsea nu se concretizează, clubul catalan are mai multe variante pregătite. Álex Moreno (Real Betis), Javi Galán (Celta de Vigo), José Luis Gayá (Valencia CF), Alex Grimaldo (Benfica) și Álex Telles (Manchester United) sunt alte nume importante pe care Barcelona le are în vizor.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

VIDEO+FOTO Regii Spaniei » Rafael Nadal a făcut spectacol pe „Bernabeu”, în ziua în care Real Madrid a câștigat titlul în La Liga

VIDEO+FOTO În marș spre titlu! Manchester City e la 4 meciuri de un nou campionat câștigat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează