SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

„Badosa, doborâtă de o versiune de campioană a lui Halep” » Reacția presei din Spania, după ce Simona a trimis-o acasă pe favorita publicului de la Madrid

Simona Halep e în mare formă la Madrid / Sursă foto: Guliver/Getty Images +15   FOTO
Simona Halep e în mare formă la Madrid / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 08:27 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 18:19

Simona Halep (31 de ani, 20 WTA) a eliminat-o de la Madrid pe Paula Badosa (24 de ani, 2 WTA), favorita gazdelor, într-un meci dominat în întregime de sportiva din România. Presa iberică a remarcat evoluția magistrală a româncei.

Presa din Spania remarcă superioritatea Simonei Halep: „Badosa, doborâtă de o versiune de campioană a lui Halep”

Jurnaliștii spanioli au analizat pe larg înfrângerea suferită de Badosa în fața dublei campioane de la Madrid, trasând două concluzii. Prima: Simona Halep joacă din nou într-o „versiune de campioană”. A doua: iberica ar fi fost copleșită de statutul de favorită pe care-l avea în fața publicului de acasă.

“Paula Badosa spune «adio» turneului de la Madrid și locului secund din clasamentul WTA. După retragerea Igăi Swiatek, Paula Badosa a devenit principala favorită, un statut dificil de gestionat, mai ales când joci acasă”, a notat publicația Marca. 

Badosa, doborâtă de o versiune de campioană a lui Halep. Paula Badosa, a doua jucătoare a lumii și semifinalistă la ediția de anul trecut, a spus «adio» în turul secund, după ce s-a «izbit» de o Simona Halep care a arătat ca o campioană”, au punctat jurnaliștii de la Mundo Deportivo.

Cu ochii sticloși, aproape să izbucnească în plâns. Așa a părăsit Paula Badosa turneul de la Madrid, în turul doi, după ce anul trecut a fost semifinalistă. Ea pierde 325 de puncte și locul doi în clasament. Vinovată este Simona Halep, imposibil de depășit, care a câștigat 6-3 6-1 într-o oră și 16 minute”, au scris și cei de la AS. , citați de digisport.ro.

Fotografia de mii de like-uri postată de Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a pulverizat-o pe Paula Badosa la Madrid
WTA MADRID
Fotografia de mii de like-uri postată de Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a pulverizat-o pe Paula Badosa la Madrid

Badosa, reverență în fața Simonei Halep, printre lacrimi: „E o stea a acestui sport!”

Într-o conferință de presă susținută la finalul meciului, printre lacrimi, Paula a recunoscut superioritatea Simonei și a spus că problemele medicale nu au influențat meciul de ieri: „Cred că ea a jucat perfect.Presiunea a fost mare pentru mine. Unele turnee cântăresc cât cinci, iar acesta a fost unul dintre ele”.

„Meciul a fost cum l-ați văzut, un nivel al ei foarte bun, este meritul ei, iar eu mediocră. Mi-a lipsit totul, de aceea am câștigat doar patru game-uri, ea a jucat foarte, foarte bine, a fost rapidă, a servit bine, în momentele importante mingea a picat în terenul ei, nu rămâne decât să o aplaudăm, de aceea este o stea a acestui sport”, a spus Badosa.

Întrebată dacă umezeala din atmosferă i-a influențat jocul, Badosa a spus: „E posibil, ea s-a descurcat mai bine, nu vedeam cum și pe unde pot să o pun în dificultate, s-a simțit foarte comodă, a s-a hrănit din forța loviturilor mele și i-a ieșit totul. A fost mai rapidă, i-a ieșit tot”.

+11 FOTO

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Paula Badosa

Vezi și alte știri despre Simona Halep:

FOTO Fotografia de mii de like-uri postată de Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a pulverizat-o pe Paula Badosa la Madrid

CORESPONDENȚĂ DIN MADRID Halep, pregătită să ia cu asalt circuitul: „Noua Simona! Mă încred 100% în ce spune Patrick Mouratoglou”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
minos3
minos3  •  01 Mai 2022, 13:03
Postat de 267890 pe 01 Mai 2022, 09:19

E o stea da, dar o gaură neagră care devorează tot.

Bine ca macar spaniolii o apreciaza. Romanii nu sunt in stare

valyomanyd
valyomanyd  •  01 Mai 2022, 12:59
Postat de 267890 pe 01 Mai 2022, 09:19

E o stea da, dar o gaură neagră care devorează tot.

Sa fii fericit ca nu doare prostia, erai amendat pentru tulburarea linistii publice...Alta problema ar fi ca 100% esti gazdar, dar, nu am cum sa inteleg cum poti sa te umilesti in acest fel ?!

doxin
doxin  •  01 Mai 2022, 11:24
Postat de wishmaster pe 01 Mai 2022, 11:17

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close