SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

FOTO Fotografia de mii de like-uri postată de Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a pulverizat-o pe Paula Badosa la Madrid

Simona Halep, îmbrățișată de Patrick Mouratoglou / Sursă foto: @jimmie48tennis +15   FOTO
Simona Halep, îmbrățișată de Patrick Mouratoglou / Sursă foto: @jimmie48tennis

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 08:05 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 09:33

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a reușit, sâmbătă, una dintre cele mai importante victorii ale anului. Într-o manieră entuziasmantă, dubla campioană de Mare Șlem a învins-o fără drept de apel pe Paula Badosa (24 de ani, 2 WTA), scor 6-3, 6-1, în turul II de la Madrid.

Victoria dominantă reușită de Simona Halep l-a entuziasmat și pe Patrick Mouratoglou (51 de ani). Dacă în timpul meciului a încurajat-o non-stop pe jucătoarea noastră, francezul a ținut ca la final să coboare în zona vestiarelor pentru a o felicita și a o îmbrățișa pe Halep.

Simona Halep, îmbrățișată de Patrick Mouratoglou / Sursă foto: @jimmie48tennis
+11 FOTO

Reputatul antrenor a publicat aproape de miezul nopții fotografia cu momentul respectiv, iar până dimineața strânsese deja 20.000 de aprecieri.

„[Victoria] asta înseamnă mult! Mergem mai departe în optimi la Madrid”, a scris Mouratoglou la descrierea fotografiei.

Halep, pregătită să ia cu asalt circuitul: „Noua Simona! Mă încred 100% în ce spune Patrick Mouratoglou”
Madrid
Halep, pregătită să ia cu asalt circuitul: „Noua Simona! Mă încred 100% în ce spune Patrick Mouratoglou”

Simona Halep și roadele colaborării cu Patrick Mouratoglou

Halep și Mouratoglou formează cel mai în vogă parteneriat din tenisul feminin. Startul colaborării este unul perfect, lucru asupra căruia a insistat și Simona, în timpul conferinței care a urmat victoriei cu Badosa.

„Cred că am îmbunătățit mult în aceste ultime săptămâni, mai ales la această vârstă, și vreau să cresc și mai mult. Iau acest meci ca pe un boost de încredere. Mă încred sută la sută în ce îmi spune Patrick și mă bucur că pot transpune pe teren pentru că e diferit când execuți la antrenament față de meciul oficial.

(...) Știe foarte bine ce trebuie să-mi spună, eu știu ce trebuie să fac în teren pentru că înțeleg foarte bine ce îmi spune, sunt discuții simple și exact cum îmi plac mie, nu e nimic exagerat, iar deocamdată, deși sunt doar două meciuri, totul este foarte bine”, a declarat Simona Halep, conform corespondenței jurnalistei GSP Luminița Paul, aflată la Madrid

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Paula Badosa

Vezi și alte știri despre Simona Halep: 

CORESPONDENȚĂ DIN MADRID Halep, pregătită să ia cu asalt circuitul: „Noua Simona! Mă încred 100% în ce spune Patrick Mouratoglou”

CTP, elogii pentru Simona Halep după succesul cu Badosa: „S-a întors la ce ne-a arătat în 2018, când a câștigat Roland Garros”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
knuty
knuty  •  01 Mai 2022, 12:27

Mouratoglou a gustat si niste branza de la Stana lui Stere...

leu.mr
leu.mr  •  01 Mai 2022, 11:30
Postat de ijohn pe 01 Mai 2022, 08:48

Bai fetito, abia ai facut 30 ani. Este varsta cea mai potrivita pentru performanta…acum poti sa iei 3-4 granduri, minim. Ronaldo avea 29 ani cand a luat prima liga a campionilor, si a mai luat inca 3 + campionatul european. Hagi avea 29 in USA si 35 cand a luat UEFA cu Galata. Marii sportivi fac marile performante la 30 ani….pana atunci a fost doar incalzirea. Daca ar fi sa dau timpul inapoi, varsta ideala pe care as alege-o ar fi 30 ani….asa ca treci la treaba. Anul acesta vreau sa stau iarasi la fiecare turneu lipit de tv la fiecare seminifinala sau finala. Bafta multa !

Esti II ... tu compari performantele de echipa cu cele individuale ? Cele masculine cu cele feminine ?

180190845824463
Mihnea Iorga  •  01 Mai 2022, 10:52

Hal de limbaj jurnalistic... Pulverizat fac rusii cu ucrainenii la Azovstal, nu spui asta cand una bate mingea mai bine ca alta...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close