SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

CTP, elogii pentru Simona Halep după succesul cu Badosa: „S-a întors la ce ne-a arătat în 2018, când a câștigat Roland Garros”

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a învins-o pe Paula Badosa (24 de ani, 2 WTA), scor 6-3, 6-1, și s-a calificat în optimile de finală ale Mastersului de la Madrid. +15   FOTO
Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a învins-o pe Paula Badosa (24 de ani, 2 WTA), scor 6-3, 6-1, și s-a calificat în optimile de finală ale Mastersului de la Madrid.

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 22:50 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 00:12

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a învins-o pe Paula Badosa (24 de ani, 2 WTA), scor 6-3, 6-1, și s-a calificat în optimile de finală ale Mastersului de la Madrid. Gazetarul Cristian Tudor Popescu (65 de ani) a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei după prestația sa.

  • În optimile de finală, Simona Halep o va întâlni pe Cori Gauff (18 ani, 16 WTA), marea speranță a tenisului american. Meciul se va disputa luni, la o oră ce urmează a fi anunțată de organizatori;
  • Gazeta se află la Madrid, prin intermediul specialistei în tenis Luminița Paul, care trimite informații de la primul turneu al Simonei Halep cu Patrick Mouratoglou antrenor.

CTP este de părere că Simona a revenit la forma extraordinară din 2018, atunci când câștiga Roland Garros, și consideră că un mare rol îl are Patrick Mouratoglou, noul ei antrenor.

Lovitură uluitoare reușită de Halep în meciul cu Badosa! Chiar și fanii adversarei au aplaudat-o în picioare
Madrid
Lovitură uluitoare reușită de Halep în meciul cu Badosa! Chiar și fanii adversarei au aplaudat-o în picioare

Cristian Tudor Popescu: „Simona s-a întors la ce ne-a arătat în 2018, când a câștigat Roland Garros”

„Simona – fără pas în spate! În sfârșit! Simona s-a întors la ce ne-a arătat în 2018, când a ajuns în finală la Australian Open și a câștigat Roland Garros. Urcată la maximum fizic, cu jocul de «picioare zburătoare» care a făcut-o celebră, Simo n-a dat niciun pas în spate în fața loviturilor dure ale numărului 2 mondial, Paula Badosa. 

A luat inițiativa, a returnat decisiv, a atacat cum a avut ocazia. A reușit contre formidabile, de «WTA lovitura lunii aprilie». Foarte bine pregătită, inclusiv psihic, știind tot timpul ce are de făcut. 

Ăsta trebuie să fie rezultatul lucrului împreună cu antrenorul Patrick Mouratoglou, cu care se arată că a făcut «joncțiunea». Semne bune, chiar foarte!”, a scris Cristian Tudor Popescu pe pagina sa de Facebook.

Simona Halep, după victoria cu Badosa: „Mă simt minunat la Madrid”

„Mă simt minunat la Madrid, am jucat un tenis foarte bun. Și Paula e foarte bună, dar am crezut în șansa mea și am dat tot ce am avut mai bun, până la final. Le mulțumesc fanilor, m-au susținut și mă susțin mereu, e o atmosferă specială, aici, la Madrid. 

E o plăcere și o onoare să lucrez cu Patrick, lucrăm din greu, am jucat foarte bine în aceste două partide. Nu mă gândesc că sunt favorită, sunt concentrată doar pe următorul joc și vreau să fiu mai bună și mai puternică”, a spus Halep, la câteva clipe după victoria cu Badosa. 

CTP, elogii pentru Simona Halep după succesul cu Badosa: „S-a întors la ce ne-a arătat în 2018, când a câștigat Roland Garros”

Citește și alte știri din tenis: 

Cum arată pentru Halep o zi la Academia Mouratoglou: „Ceva ce nu am crezut vreodată că o să fac”

Bianca Andreescu luptă împotriva violenței domestice: „Nu se discută suficient despre asta! Am făcut voluntariat și am văzut chestii groaznice”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
boierasul
boierasul  •  01 Mai 2022, 06:48

CTP.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează