SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

VIDEO Lovitură uluitoare reușită de Halep în meciul cu Badosa! Chiar și fanii adversarei au aplaudat-o în picioare

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 21:10 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2022 22:19

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a făcut un prim set entuziasmant în fața Paulei Badosa (24 de ani, 2 WTA), în turul secund al Mastersului de la Madrid. Românca s-a impus lejer, 6-3, 6-1, și s-a calificat în optimile de finală.

Simona Halep a câștigat primul set al disputei cu Badosa, scor 6-3, la capătul a 43 de minute de joc. Tenisul prestat de româncă a fost încântător, nu doar eficient. 

Djokovic, Nadal și Alcaraz pe aceeași jumătate de tablou la Madrid! Șoc în primul tur, între doi campioni de Grand Slam
ATP Madrid
Djokovic, Nadal și Alcaraz pe aceeași jumătate de tablou la Madrid! Șoc în primul tur, între doi campioni de Grand Slam

Simona Halep, spectacol în primul set al meciului cu Badosa

La scorul de 3-3, 40-40, Simona a ridicat întreaga audiență în picioare, inclusiv pe gălăgioșii fani ai Paulei. Badosa, aflată în controlul punctului, a lovit cât de tare a putut cu un forehand spre dreapta lui Halep. Aflată la un metru în spatele liniei de fund, dubla campioană de Grand Slam a răspuns cu un forehand scurt, în cross.

Resemnată, Badosa a renunțat să urmărească mingea. Halep a fructificat avantajul creat și a câștigat următoarele 7 game-uri ulterioare loviturii. 

VIDEO Rezumatul meciului Halep - Badosa

Citește și alte știri din tenis: 

Cum arată pentru Halep o zi la Academia Mouratoglou: „Ceva ce nu am crezut vreodată că o să fac”

Bianca Andreescu luptă împotriva violenței domestice: „Nu se discută suficient despre asta! Am făcut voluntariat și am văzut chestii groaznice”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
paolo13
paolo13  •  01 Mai 2022, 05:50

Bravo Simona!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează