INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID

BARCELONA - REAL MADRID // UPDATE Ce se întâmplă cu El Clasico? Federația Spaniolă de Fotbal a emis un comunicat de ultim moment + reacția madrilenilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 09:45

Incertitudinea plutește în continuare în cazul derby-ului dintre Barcelona și Real Madrid. Federația Spaniolă de Fotbal va anunța o decizie finală luni, 21 octombrie.  

  • Barcelona - Real, primul El Clasico al sezonului, era programat pe 26 octombrie, pe Camp Nou numai că, în aceeași zi, e plănuită o mișcare de protest uriașă în capitala Cataluniei.  

UPDATE: Real Madrid a emis un comunicat în această după-amiază prin care e de acord cu o eventuală reprogramare a derby-ului cu Barcelona. Madrilenii susțin disputarea duelului pe 18 decembrie, însă decizia finală va fi luată luni!

Au existat mai multe variante pentru ca partida să se desfășoare în condiții normale. Prima, mutarea ei pe „Santiago Bernabeu”, a fost refuzată de ambele părți. Ernesto Valverde a spus că „vrea să aibă sprijinul fanilor”, în timp ce madrilenii nu vor să își asume o astfel de responsabilitate.  

LaLiga a propus reprogramarea partidei pentru data de 7 decembrie, când Barcelona și Real Madrid au meciuri cu Mallorca și Espanyol. Manevra e dificilă, fiind nevoie și de acordul celorlalte două cluburi.

Federația Spaniolă de Fotbal a emis un comunicat în care afirmă că ia în calcul toate sugestiile și va face un anunț final luni, 21 octombrie. 

VEZI ȘI:

Leo Messi îl înțeapă pe Cristiano Ronaldo: „Eu nu simt nevoia să abandonez cea mai bună echipă din lume. Știu cine sunt”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează