INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Leo Messi îl înțeapă pe Cristiano Ronaldo: „Eu nu simt nevoia să abandonez cea mai bună echipă din lume. Știu cine sunt”

Articol de - Publicat joi, 17 octombrie 2019 10:14

Lionel Messi (32 de ani), a șasea oară câștigător al Ghetei de Aur, afirmă în același timp că „prefer ca alții să vorbească despre mine, nu să mă promovez singur”. 

La 15 ani de la debutul oficial pentru Barcelona, Leo Messi a fost răsplătit cu cea de-a șasea Gheată de Aur. A primit-o alături de soția sa Antonela și de doi dintre băieți, Thiago și Mateo. La ceremonie, a oferit un interviu Gazzettei dello Sport și l-a înțepat ușor pe Cristiano Ronaldo (34 de ani), eternul rival al acestui deceniu. 

„Nu trebuie să caut obiectivele în altă parte” 

„Accepți provocarea lui Cristiano, care te invită deseori să părăsești zona de confort catalană?”, a fost curios reporterul italian.  

„Fiecare dintre noi caută cele mai interesante experiențe. Eu nu simt nevoia să abandonez cea mai bună echipă din lume. Barcelona. Aici, mă bucur de fiecare antrenament, de fiecare meci, de fiecare ieșire în oraș. Am avut întotdeauna fixate obiectivele, pe care nu trebuie să le caut în altă parte”, a declarat argentinianul, făcând aluzie la decizia portughezului de a se despărți de Real, în 2018, și de a se transfera la Juventus. 

„Prefer să țin totul pentru mine” 

Căpitanul blaugrana, 32 de ani, 34 de trofee cucerite în carieră, a răspuns la fel de malițios și când jurnalistul peninsular a vrut să afle de ce el nu se promovează niciodată, precum Cristiano sau Ibrahimovic: „Prefer ca alții să vorbească despre mine, nu să mă promovez singur. Eu știu cine sunt, ce am făcut și ce mai pot dărui fotbalului, dar țin totul pentru mine”.  

„Nu mai am niciun stângaci în casă. Ciro, cel mai mic copil, e dreptaci pur, la fel ca Thiago și Mateo” 

„Uneori, te simți foarte bine mental, crezi că ai 25 de ani și că poți repeta ce făceai atunci. Dar corpul îți comandă și trebuie să fii mult mai atent ca înainte. Să pregătești altfel antrenamentele și meciurile” 

„Champions e foarte importantă și am vrea să o câștigăm în fiecare an, dar LaLiga îți permite să o faci. Campionatul te menține în formă și îți spune cum stai” 

„Visul meu este să continuu să câștig trofee cu echipele mele. Premiile individuale, The Best, Balonul de Aur sau Puskas, nu sunt printre obiective. Dacă le iau, perfect. Dacă nu, nicio problemă” - Leo Messi, căpitan Barcelona 

VEZI ȘI:

Barcelona - Real Madrid, la un pas să fie dat peste cap de protestele din Catalunya! Ce a cerut Liga spaniolă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
mrtweaks
mrtweaks  •  18 Octombrie 2019, 16:21
Postat de mrtweaks pe 18 Octombrie 2019, 16:14

Cred si eu. Fara Barcelona e cam dezumflat domnul Messi, ***... :-)

Moderatorii lu' peste, cum sa imi cenzurati auto-cenzura? Luati o pauza si o lanterna, cred ca v-ati pierdut bunul simt.

mrtweaks
mrtweaks  •  18 Octombrie 2019, 16:14

Cred si eu. Fara Barcelona e cam dezumflat domnul Messi, ***... :-)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robby73
robby73  •  17 Octombrie 2019, 16:10
Postat de Andrei Kolozsi pe 17 Octombrie 2019, 13:36

Barcelona este probabil cel mai mare brand fotbalistic dar nici pe departe ceea mai mare echipa a lumii ! Real are 14 titluri de champions league iar in ultimii 4 ani , super Barca nu s a apropiat de finala competitiei majore . Dupa mine Real si Liverpool sunt cele mia bune echipe din ultimii ani .

Real Madrid a câștigat 1 singur campionat în ultimii 5 ani, Liverpool nici unul in ultimii 25 de ani, deci cum să fie cele mai bune echipe din lume, dacă nici în țara lor nu sunt.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează