INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona - Real Madrid, la un pas să fie dat peste cap de protestele din Catalunya! Ce a cerut Liga spaniolă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 14:46

Barcelona și Real Madrid se vor întâlni în El Clasico, pe 26 octombrie, pe Camp Nou, dar meciul ar putea fi dat peste cap.

În acea zi, la Barcelona sunt programate proteste de amploare. Acestea vin ca urmare a sentinţei pronunţate de Curtea Supremă de Justiţie din Spania în Procés de Catalonia, în care s-au dictat condamnări de o sută de ani de închisoare în total pentru politicienii şi activiştii implicaţi în referendumul pentru independenţă. 

Astfel, pentru a evita posbilele incidente, Liga a cerut Federației să modifice programul. Meciul s-ar putea juca acum la Madrid, iar returul să fie la Barcelona. Șefii Barcelonei încă nu au fost înștiințați de dorința Ligii, iar o decizie ar putea fi luată în curând. 

Potrivit presei din Spania, Real Madrid nu este de acord cu schimbarea ordinii de disputarea a jocurilor. Madrilenii inclină spre anularea meciului, dacă sunt probleme în oraș.

Barcelona - Real Madrid e programat de pe 26 octombrie, de la ora 14:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus.

Citește și:

Pep Guardiola critică justiția din Spania, după condamnările separatiștilor catalani: „Atac la drepturile omului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează