Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 09:21 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 10:48

Xavi a avut un discurs dur după ce Barcelona a câștigat la limită, 1-0, cu Real Sociedad, grație unui gol marcat în minutul 90+4.

La conferința de presă de la finalul meciului, Xavi a spus că se bucură de victorie, dar și-a criticat jucătorii pentru modul în care au evoluat în startul partidei.

Mikel Arteta, furios după înfrângerea cu Newcastle: „O rușine, mi-e silă să fac parte din așa ceva!”
ANGLIA
Mikel Arteta, furios după înfrângerea cu Newcastle: „O rușine, mi-e silă să fac parte din așa ceva!”

Xavi, dur după Real Sociedad – Barcelona

„Victoria este extrem de importantă. Nu am jucat bine, nu am avut posesia... În partea a doua am fost mai buni. Cu Real Madrid meritam să câștigăm, dar nu am făcut-o. Acum nu am meritat, dar am făcut-o. Am obținut trei puncte de aur. 

Am ieșit șifonați după El Clasico, fără intensitate. E o victorie foarte importantă. Real Sociedad a fost mai bună decât noi. Merita mai mult. E o echipă foarte bună, care pune presiune. Puține echipe vor câștiga aici.

Nu am jucat bine. Trebuie să fim critici. Ne-a lipsit intensitatea. Nu mă așteptam să câștigăm Primele 25 de minute au fost de neacceptat. Dar asta înseamnă să fii campion. Să câștigi un meci fără să joc bine”, a spus Xavi, potrivit As.

La pauză i-am întrebat pe jucători dacă e vreunul obosit. Dacă nu, trebuie să avem mai multă intensitate. Era un meci în care trebuia să câștigăm duelurile, să recuperăm mingea a doua. La aceste capitole, Real Sociedad a fost mai bună. Și am avut și puține ocazii.

Egalul nu ne ajuta, așa că am făcut schimbări ofensive. Am reușit să aveam acea ocazie a lui Araujo și am marcat. Am luat trei puncte vitale. 

Pedri va schimba fața echipei. Revenirea lui e o veste bună. 

– Xavi, antrenor Barcelona

VIDEO Rezumatul meciului Real Sociedad – Barcelona

Citește și:

Fluminense a scris istorie pe Maracana, cu veteranii Marcelo și Felipe Melo pe teren! Victorie cu Boca și prim triumf în Copa Libertadores

Gest superb în Franța » Rivala lui PSG oferă acces gratuit la toate meciurile din acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”