INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Xavi a făcut lista neagră la Barcelona » Pe cine nu vrea la reunirea de luni

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2022 14:49 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 18:04

Barcelona se va reuni luni, 4 iulie, iar Xavi și-a făcut planurile pentru noul sezon.

În așteptarea prezentării lui Kessie și Christiansen și în pline discuții pentru prelungirea contractului lui Ousmane Dembele, Barcelona este gata să renunțe la mai mulți jucători.

Nimeni nu mai vrea să joace cu Barcelona » După AS Roma, și AC Milan refuză să participe la trofeul Joan Gamper
SPANIA
Nimeni nu mai vrea să joace cu Barcelona » După AS Roma, și AC Milan refuză să participe la trofeul Joan Gamper

La ce jucători renunță Barcelona

Mundo Deportivo scrie că Xavi a vorbit cu mai mulți jucători și le-a transmis că nu mai intră în planurile sale pentru viitorul sezon. Iar numele primilor 4 jucători au fost publicate azi de presa iberică.

Astfel, Riqui Puig, Neto, Umtiti și Mingueza nu sunt așteptați de antrenorul catalanilor la reunirea de luni.

  • Neto e un portar brazilian de 32 de ani. A fost adus în 2019, la schimb cu Cillessen, de la Valencia. În sezonul trecut a bifat 4 meciuri
  • Samuel Umiti (28 de ani) este un fundaș central francez, adus în 2018, de la Lyon. Măcinat de accidentări în ultmii ani, Umiti a ieșit din planurile Barcelonei și e dorit de Rennes.
  • Oscar Mingueza (23 de ani) a fost promovat de Koeman în sezonul 2020-2021, de la formația secundă.  Poate evolua ca fundaș dreapta și ca fundaș central.
  • Considerat speranța catalanilor, Riqui Puig (22 de ani) nu a impresionat. Mijlocașul nu mai intră în planurile lui Xavi

Barcelona va încerca să-i vândă pe cei 4 jucători cât mai curând. Lor li se adaugă Clement Lenglet (învoit de la reunire pentru a perfecta împrumutul la Tottenham) și Martin Braithwaite, căruia i se caută echipă. Va reveni pe 11 iulie la antrenamente, însă nu intră în planurile lui Xavi pentru acest sezon.

Revin 5 jucători la Barcelona

De luni, Barcelona va avea 5 jucători noi la dispoziție, care revin după împrumuturi: Trincao (Wolverhampton), Inaki Pena (Galatasaray), Pjanic (Besiktas), Collado (Granada) și Rey Manaj (Spezia).

VIDEO Barcelona și-a prezentat echipamentul de rezervă

Citește și:

Contre între legendele lui Liverpool și Manchester United, după anunțul că Ronaldo vrea să plece: „A făcut echipa să joace mai prost” vs. „Ești plin de tine””

Concluziile lui Loți Boloni, după prima săptămână la Metz: „Să privim adevărul în față”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Corcodel_topor
Corcodel_topor  •  03 Iulie 2022, 17:37

Poate ca ar trebui vorbit mai mult la TV despre situatia teribila a acestui club, financiar vorbind. Asistam in fiecare zi cum se afunda si mai mult intr-o groapa din care probabil in cativa ani nu va mai putea iesi sub nicio forma. Orice alt club din Europa avea toate asset-urile inghetate pana acum si bagat in administrare financiara fara nicio discutie, e incredibil cat de mult se indoaie Guvernul spaniol si Federatia ca Barcelona sa ramana un club relevant si sa nu ramana doar cu Real Madrid ca imagine a fotbalului spaniol. Asa cum francezii o au doar pe Paris SG si Germania pe Bayern. Nu va mai exista niciodata cineva cu aproape 2 miliarde de euro datorii si un management financiar dezastruos, care sa poata in continuare cumpara sau inregistra jucatori pe salarii indecente, la fel cum o face Barcelona acum cu ajutorul tuturor institutiilor care ii tin in viata cu ajutorul aparatelor, cand de fapt ar trebui sa taie in carne vie. "Colosul" club care e nevoit sa isi vanda viitorul la creditori pentru transferuri de moment. Mes que un club hahah Noroc cu Messi si acel trio la mijloc care apare o data la 100 de ani, altfel tot o liga a campionilor castigata acum 30 de ani aveau...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează