INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Concluziile lui Loți Boloni, după prima săptămână la Metz: „Să privim adevărul în față”

Ladislau Boloni // Foto: Twitter FC Metz
Ladislau Boloni // Foto: Twitter FC Metz

Articol de - Publicat duminica, 03 iulie 2022 11:54 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 12:08

Laszlo Bölöni, 69 de ani, nu mai are nicio lună de pregătire înainte de startul Ligue 2 cu Metz: „Dacă echipa a retrogradat înseamnă că a lipsit ceva”.

După șapte zile de antrenamente, Laszlo Bölöni a făcut o primă analiză a situației la FC Metz. Nu e rău, dar nici foarte bine, la o echipă ce a retrogradat sezonul trecut din Ligue 1. Mai ales psihic. 

Loți Boloni: „Încercăm să recuperăm timpul pierdut”

„Ne așteptam la acest aspect, nu e o surpriză. Știam că vom avea un grup care a trecut printr-o perioadă grea. Trebuie să privim adevărul în față. E delicat pentru mine de analizat subiectul, totuși, dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat înseamnă că a lipsit ceva. Căutăm un răspuns”, a declarat antrenorul în vârstă de 69 de ani la conferință, citat de Le Républicain Lorrain. 

Nu mai are nicio lună până la startul campionatului. Pe 30 iulie, acasă, cu Amiens. „Pentru o bună pregătire ai nevoie de șase săptămâni, iar noi avem cinci. Încercăm să recuperăm timpul pierdut”. 

Și trage tare de la început, „chiar dacă mie îmi place să dozez eforturile pentru a evita problemele musculare. Nu o mai putem face acum, așa că accentuez recuperarea. Momentan, să bat în lemn, n-au fost accidentări.” 

Boloni regretă că nu a mai ajuns selecționerul României: „Mi-aș fi dorit să-mi închei cariera la națională”
ROMÂNIA
Boloni regretă că nu a mai ajuns selecționerul României: „Mi-aș fi dorit să-mi închei cariera la națională”

Loți Boloni: „Urmărim și tineri, dar caut maturitate”

Mereu cu ochii după tineri talentați, de perspectivă, promovând peste tot puști ce au devenit mari jucători, Bölöni vrea altceva la Metz, în mercato. „Îmi doresc fotbaliști capabili să ne ofere experiență, maturitate și știința jocului. Vom urmări și tineri, dar caut maturitate.” 

Încerc să mă fac acceptat cât mai repede. Cred în forța caracterului, în perseverență. Toți jucătorii mei au talent, dar trebuie să-l materializeze

- Laszlo Bölöni, antrenor Metz

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Contra a vrut să rămână la Ittihad, dar n-are nicio șansă » Va fi înlocuit de un fost antrenor al lui Tottenham

Unde nu ar vrea Denis Alibec să mai joace: „Acolo au fost cele mai mari probleme. Mă așteptam să fie mai corecți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  07 Iulie 2022, 01:22

"Daca echipa a retrogradat inseamna ca a lipsit ceva"...enormitatea asta nu e cu nimic mai prejos decat sintagme deja clasice gen "ai, n-ai mingea, dai la poarta". Ce ar fi facut presa daca o zicea Hagi...dar asa, e pusa problema ca si cum a zis o un om intelept.

francklin67
francklin67  •  03 Iulie 2022, 14:42
Postat de ionescugeorge77 pe 03 Iulie 2022, 12:28

...deja a ratat promovarea...isi cauta scuze ...nu sta 6 etape la Metz...

Ma cotogonar descult,nu te baga cu comenturi la articole cu Bölöni László vezi de Burleanu,Edy, Stoichita,deoarece esti o nulitate ca ei.Nu e vorba de scuze ametitule,e vorba de profesionalism in aceasta dezbatere a antrenorului.Scuze sunt la F.R.F de 8 ani si la Edy POLITICO inaintea si dupa meciuri.Hai plimba ursul ca se rugineste lantul .

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  03 Iulie 2022, 12:28

...deja a ratat promovarea...isi cauta scuze ...nu sta 6 etape la Metz...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează