INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Contra a vrut să rămână la Ittihad, dar n-are nicio șansă » Va fi înlocuit de un fost antrenor al lui Tottenham

Articol de - Publicat duminica, 03 iulie 2022 11:12 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 11:30

Cosmin Contra (46 de ani) a încercat să-i convingă pe șefii clubului saudit să-l păstreze, chiar dacă ratase titlul. Unii conducători îl voiau. Președintele galben-negrilor a refuzat însă acest plan și negociază cu portughezul Nuno Espirito Santo (48 de ani), ultima oară la Tottenham.

Un singur sezon a fost Cosmin Contra antrenor la Al-Ittihad. Avea opțiune de a prelungi contractul pentru încă un an, însă clubul din Jeddah nu a activat această clauză după finalul de sezon dezasturos, în care antrenorul român a pierdut titlul, deși avea 11 puncte avans la un moment dat. 

Cum e numit Cosmin Contra la saudiți: „Bomba care ar putea exploda în orice clipă”

După ce a ratat campionatul pe ultimii metri, deși avusese un avantaj enorm față de Al-Hilal, antrenorul în vârstă de 46 de ani a sperat să continue la galben-negri. „Ne vom întoarce mai puternici și vom cuceri titlul pe care îl așteptăm de mult timp”, a comentat el pe Twitter. De 13 ani nu mai fuseseră „tigrii” primii în Arabia Saudită. 

„Bomba care ar putea exploda în orice clipă”, așa cum e prezentat CC de cotidianul local Arriyadiyah din cauza reacțiilor sale vulcanice din timpul meciurilor, știa că are și susținere la Al-Ittihad. 

Reacția lui Cosmin Contra după ce a pierdut titlul în Arabia Saudită, deși în martie avea 11 puncte avans: „Am avut ghinion!”
ARABIA SAUDITĂ
Reacția lui Cosmin Contra după ce a pierdut titlul în Arabia Saudită, deși în martie avea 11 puncte avans: „Am avut ghinion!”

Unii membri ai conducerii voiau ca el să rămână, pentru stabilitate. Potrivit site-ului Kooora, aceștia au încercat să-l convingă pe președintele. Anmar Al-Haili le-ar fi răspuns: „O vom face numai dacă nu vom găsi un tehnician mai bun decât Contra”. 

Espirito Santo, salariu de cinci ori mai mare decât Cosmin Contra 

Al-Haili l-a găsit. E foarte aproape de a semna cu portughezul Nuno Espirito Santo, 48 de ani, ex-Rio Ave, Valencia, Porto și Wolverhampton, ultima oară la Tottenham, în 2021. Kooora anunță că Al-Ittihad i-a oferit un contract pe două sezoane, cu 5 milioane de euro salariu anual. De cinci ori mai mult decât avea Contra!

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Decizia lui Manchester United în cazul lui Ronaldo, după ce vedeta a anunțat conducerea că vrea să plece

S-a rupt pactul de neagresiune! „Perla” lui Atletico merge la rivala Real Madrid: „E momentul să-mi împlinesc visul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dragdim
dragdim  •  04 Iulie 2022, 02:13
Postat de dobrin pe 03 Iulie 2022, 15:01

Sa vina la Dinamo, ca au nevoie de antrenor.

Îl avem pe nea Nicu șef peste toți ( din umbra cum ii place lui) și pe nea Iulică secund pana la moarte și dincolo de ea. Oricum sunt prea multe gurița de hrănit și prea putini naivi.

maradona79
maradona79  •  03 Iulie 2022, 18:33

Meserie, te halesc! *** De cine va fi inlocuit Contra? De patronul echipei. Cu cine va fi inlocuit? Cu un fost antrenor la Spurs. Dar in niciun caz nu va fi inlocuit de noul antrenor. Mai puneti mana pe carte, frumosilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  03 Iulie 2022, 15:01

Sa vina la Dinamo, ca au nevoie de antrenor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează