INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Reacția lui Cosmin Contra după ce a pierdut titlul în Arabia Saudită, deși în martie avea 11 puncte avans: „Am avut ghinion!”

Cosmin Contra, antrenorul celor de la Al-Ittihad
Cosmin Contra, antrenorul celor de la Al-Ittihad

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2022 09:04 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 09:41

Cosmin Contra (46 de ani), antrenorul celor de la Al-Ittihad, a pierdut titlul în ultima etapă în Arabia Saudită în fața celor de la Al Hilal. Tehnicianul român a avut o primă reacție după dezamăgirea suferită.

Deși a avut la un moment dat 11 puncte avans față de Al Hilal, Al-Ittihad a ajuns în ultima etapă la egalitate de puncte cu rivala, cu avantaj de partea lui Hilal, datorită victoriilor din meciurile directe. Al Hilal e cea mai titrată echipă din istoria Arabiei Saudite.

Al-Hilal și-a îndeplinit misiunea, victorie 2-1 împotriva celor de la Al-Faisaly, și a cucerit un nou titlu. Ambele reușite ale victoriei au fost semnate de nigerianul Odion Ighalo, fostul atacant al lui Watford sau Manchester United. 

De partea cealaltă, resemnați, elevii lui Contra nu au reușit să câștige partida cu Al Batin. S-a încheiat 0-0, iar Al-Ittihad termină pe poziția secundă, la două puncte în spatele campioanei. Cosmin Contra a avut o primă reacție după ce a pierdut dramatic titlul.

Cosmin Contra: „Ceea ce s-a întâmplat în acest sezon reprezintă o lecție”

„Îmi cer iertare în fața fanilor pentru pierderea titlului. Au fost alături de noi de-a lungul întregului sezon și ne-au susținut pentru a-și transforma speranțele în realitate. Ceea ce s-a întâmplat în acest sezon reprezintă o lecție de pe urma căreia vom beneficia în sezonul viitor. 

Vom încerca să reparăm greșelile și să compensăm pentru pierderea titlului. Am avut ghinion. Am condus clasamentul mult timp, dar am ratat titlul pe ultima sută de metri”, a declarat Cosmin Contra, potrivit as.ro.

VIDEO Adevăratul motiv pentru care Cosmin Contra a plecat de la AC Milan: „Este cel mai mare regret al carierei”

Citește alte știri din fotbalul internațional:

NU a fost infidelitate! Motivul șocant pentru care s-ar fi despărțit Shakira și Pique: „Ea a refuzat direct”
RELAȚIE
NU a fost infidelitate! Motivul șocant pentru care s-ar fi despărțit Shakira și Pique: „Ea a refuzat direct”
Șoc în Polonia: selecționerul a trucat meciuri ani de zile cu șeful Mafiei! 591 de discuții telefonice, depistate de procurori!
POLONIA
Șoc în Polonia: selecționerul a trucat meciuri ani de zile cu șeful Mafiei! 591 de discuții telefonice, depistate de procurori!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
irr78
irr78  •  28 Iunie 2022, 14:44

Vrei sa fi campion,nu l pui pe contra antrenor.

Rapid1923
Rapid1923  •  28 Iunie 2022, 13:25

de unde pana unde a ajuns asta antrenor cand el nu stie decat sa gungareasca.Siberia este locul lui preferat.A nenorocit o echipa .Dupa ce te uiti la el iti vine sa ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flosud97
flosud97  •  28 Iunie 2022, 10:56

Cum sa ai 11 puncte avans si sa pierzi campionatul, Asta numai la gurita se putea intampla, si sa invoce ghinionul

Vezi toate comentariile (5)
Comentează