INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Cum a reacționat Ronald Koeman după ce l-a pierdut pe Lionel Messi

Lionel Messi, alături de Ronald Koeman // foto: Guliver/gettyimages
Lionel Messi, alături de Ronald Koeman // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2021 14:58 / Actualizat vineri, 06 august 2021 15:12

Joan Laporta, președintele de la FC Barcelona, a dezvăluit cum a primit antrenorul Ronald Koeman (58 de ani) vestea că va rămâne fără Lionel Messi. 

Joi, Barcelona a șocat prin anunțul că Lionel Messi nu va putea continua la club. A doua zi, într-o conferință de presă, președintele Joan Laporta a enumerat motivele despărțirii și a dezvăluit care a fost reacția antrenorului Ronald Koeman.

Ronald Koeman „a spus că va lupta pentru a câștiga tot”

„Am vorbit ieri cu Ronald, la fel și astăzi. Este un antrenor profesionist, are abilitatea de a se adapta situațiilor noi. A spus că va lupta pentru a câștiga tot. Un jucător ca Messi este dificil de înlocuit, dar (Koeman) este motivat. 

S-a integrat în club, vrea ca noua eră să fie splendidă, să aibă succes, iar pentru ca acest lucru să se întâmple, jucătorii trebuie să fie protagoniștii”, a spus Laporta.

Ronald Koeman l-a anternat pe Lionel Messi timp de un sezon, în 2020/2021. Starul argentinian a jucat 47 de meciuri stagiunea trecută, adunând 38 de goluri și 14 pase de gol în dreptul său.

Lionel a vrut să rămână la Barca, noi am vrut să rămână. Vreau să le mulțumesc tuturor care au purtat negocierile. Înregistrarea contractului ar fi presupus acceptarea unei operațiuni care nu prezintă interes pentru Barcelona. 

Nu am dorit să acceptăm o ipotecă asupra drepturilor de televizare ale Barcelonei pentru următorii 50 de ani. Sunt trist, dar convins că am făcut totul pentru binele clubului.

- Joan Laporta, președinte Barcelona

VIDEO. TOP 5 goluri ale lui Lionel Messi pentru Barcelona

Citește mai multe știri despre Lionel Messi:

Val de reacții după anunțul plecării lui Messi de la Barcelona » Gică Hagi: „A fost unic! Dumnezeu!”

„Messi negociază de câteva ore” » Anunțul momentului în fotbalul internațional: prima echipă care l-a contactat pe Lionel

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gigicoaste
gigicoaste  •  06 August 2021, 19:22
Postat de ciuke pe 06 August 2021, 16:47

Oficial spune ca-i pare rau, neoficial e happy. De ceva timp Messi facea echipa, dicta una alta. Era o chestiune de timp plecarea lui Messi si cu cat mai repede cu atat mai bine pentru Barcelona. Era Messi a trecut (2004/2005-2021), Barca este obligata acum sa se reinventeze.

Barca cu sau fara Messi orbecaie in ultimii ani, fara el, o sa fie bezna, o lunga perioada de vreme. Problema este ca, Barcelona nu are timp pentru reconstructie din pricina datoriilor acumulate, chiar nu arata bine viitorul pentru Barcelona.

138672209828437
Gelu Oanca  •  06 August 2021, 19:13

Toti lau votat pe Laporta, dar nu stiau ca cu acest vot il dau afara pe MESSI.

ciuke
ciuke  •  06 August 2021, 16:47

Oficial spune ca-i pare rau, neoficial e happy. De ceva timp Messi facea echipa, dicta una alta. Era o chestiune de timp plecarea lui Messi si cu cat mai repede cu atat mai bine pentru Barcelona. Era Messi a trecut (2004/2005-2021), Barca este obligata acum sa se reinventeze.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează