INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona se revanșează față de Aubameyang » Salariul uluitor propus pentru sezonul viitor

Aubameyang/ foto Imago Images
Aubameyang/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 13:42 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 14:00

Pierre-Emerick Aubameyang (32 de ani), atacantul Barcelonei, a fost decisiv în victoria catalanilor cu Real Sociedad, scor 1-0, în etapa cu numărul 33 din La Liga.

Potrivit fcbarcelonistas.com, conducerea „blaugrana” i-ar fi propus un salariu uluitor lui Aubameyang din sezonul viitor, mai exact, 18 milioane de euro anual. În prezent, gabonezul câștigă 20.000 de euro pe lună, până la finalul sezonului în curs.

Cum arată primele propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo: „Mi-a venit rău! Câini cu solzi, rechini, gladiatori, orci”
DINAMO
Cum arată primele propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo: „Mi-a venit rău! Câini cu solzi, rechini, gladiatori, orci”

Salariu uriaș propus de Barcelona lui Aubameyang

Atacantul gabonez a venit pe Camp Nou în ianuarie, de la Arsenal, iar din cauza problemelor financiare ale Barcelonei a acceptat un salariu infim, de 20.000 de euro lunar. Conducerea catalană a rămas însă impresionată de randamentul africanului în tricoul „blaugrana”, acesta reușind să marcheze 11 goluri în 17 partide. 

Astfel, potrivit jurnaliștilor catalani, din sezonul viitor, salariul lui Aubameyang se va ridica la 1,5 milioane de euro lunar, adică de 75 de ori mai mult decât câștigă în prezent. Acesta ar urma să semneze o înțelegere valabilă pe următorii 3 ani.

Aubameyang, decisiv cu Real Sociedad

Aubameyang a reușit să marcheze joi seară singurul gol al partidei dintre Barcelona și Real Sociedad, în minutul 10. Gabonezul a înscris cu o lovitură de cap, după centrarea lui Ferran Torres, și a adus 3 puncte prețioase în lupta pentru locurile de Champions League.

Barcelona a urcat pe locul doi, cu 63 de puncte, la egalitate cu Sevilla, echipa care completează podiumul, dar catalanii rămân în continuare la mare distanță de liderul Real Madrid. Albii au 78 de puncte și sunt foarte aproape de a câștiga titlul în La Liga.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

AC Milan vrea să se întărească de la rivala Juventus » Jucătorul așteptat pe San Siro

Se încinge bătălia pentru Mbappe » A intrat în scenă mama!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
maradona79
maradona79  •  23 Aprilie 2022, 07:10

Ar putea sa-l ia pe Octavian Popescu pentru 10.000 pe luna. Doar ca nu le e usor sa plateasca 50 milioane de euro.

elgabri
elgabri  •  22 Aprilie 2022, 16:12

Arbitrilor nu le au marit salariile ca merita cu prisosinta fiecare euro, e cea mai buna investitie a lor !

therealreddog33
therealreddog33  •  22 Aprilie 2022, 16:04

Deci dacă chiar e adevărat, mai înțelege cineva fair-playul financiar? Ăștia au datorii de peste un miliard euro, transfera în draci de câteva luni, dau salarii mai mari decât Bayern (=cea mai profitabila echipa de fotbal din lume), unor jucători de 35 de ani, cât ar avea Aubameyang la finalul contractului. Deci asta cu fair play și restricții e doar echipe mici și tari din lumea a treia, ca na, nu poate UEFA sa amendeze ditamai Barcelona...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează