INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

AC Milan vrea să se întărească de la rivala Juventus » Jucătorul așteptat pe San Siro

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 12:22 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 13:45

Federico Bernardeschi (28 ani) este foarte aproape să se despartă de Juventus în vară și să ajungă la rivala AC Milan.

Italianul a fost adus de Juve în 2017 de la Fiorentina cu mari speranțe, însă fotbalistul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Astfel, sunt șanse foarte mari ca Bernardeschi să plece de la „Bătrâna Doamnă” chiar în această vară, având în vedere că îi expiră contractul pe 30 iunie.

Un titular al naționalei din ultimii ani se retrage! » Reacția lui Edi Iordănescu: „Pierdem un jucător important”
RETRAGERE
Un titular al naționalei din ultimii ani se retrage! » Reacția lui Edi Iordănescu: „Pierdem un jucător important”

AC Milan vrea să profite și să-l aducă pe Bernardeschi

Milanezii sunt în căutare de jucători noi pentru a forța câștigarea campionatului în sezonul viitor și să mențină astfel trendul pe care l-au început sezonul trecut, atunci când rossonerii au început să conteze în lupta pentru titlu. 

Brahim Díaz și Samu Castillejo, două dintre extremele pe care le are la dispoziție AC Milan în prezent, ar putea părăsi San Siro la sfârșitul sezonului, motiv pentru care venirea lui Federico Bernardeschi reprezintă un adevărat punct de interes pentru Stefano Pioli, anunță fichajes.net.

Federico Bernardeschi nu s-a adaptat la Juventus

Transferat în 2017 de la Fiorentina pentru 40 de milioane de euro, Bernardeschi nu s-a impus la Juventus. Fotbalistul italian a jucat un total de 177 de meciuri, dar și-a trecut în cont doar 12 goluri și 24 de pase decisive. Mai mult decât atât, în majoritatea meciurilor, Federico a intrat de pe banca de rezerve.

Juventus, ofensivă pentru transferul lui Angel Di Maria

În contextul posibilei plecări a lui Bernardeschi și al situației lui Dybala, care refuză să semneze prelungirea contractului, Juventus s-a reorientat repede. Angel Di Maria (34 ani), starul lui PSG, este dorit de Max Allegri. Argentinianul nu mai este dorit pe Parc des Princes și poate ajunge gratis din vară la „Bătrâna Doamnă”.

Di María a precizat în mai multe rânduri că dorește să se retragă în Argentina, însă la 34 de ani, mai poate oferi multe fotbalului european.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Real Madrid forțează transferul unui titular de la Chelsea » Ancelotti insistă ca mutarea să se realizeze în vară

PSG tranșează o „ceartă” în vestiar » Un nume major, scos din primul 11

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează