INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - LEVANTE 1-0

VIDEO + FOTO Barcelona, salvată din nou de Messi! Catalanii, victorie la limită cu Levante

Messi a adus victoria Barcelonei // FOTO: Imago +19   FOTO
Messi a adus victoria Barcelonei // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2020 07:52 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 16:45

Barcelona a câștigat primul meci după două înfrângeri consecutive, 1-0 cu Levante, în etapa a 13-a din La Liga, fiind salvată de un gol marcat de Leo Messi.

Catalanii, care veneau după 1-2 cu Cadiz și 0-3 cu Juventus, au început slab partida, iar Levante a ratat o ocazie mare în minutul 12, când Jorge de Frutos a șutat puternic din careu, dar Ter Stegen și-a salvat echipa.

După aceea, Barcelona a pus stăpânire pe joc, însă nu și-a creat ocazii importante. Până la finalul primei reprize, Griezmann a avut de două ori șansa de marca, în minutele 22 și 40, dar tabela a rămas intactă.

Barcelona, salvată de Messi cu Levante

După pauză, tot elevii lui Ronald Koeman au avut inițiativă, iar Leo Messi a fost cel mai periculos jucător al catalanilor. Acesta a ratat două șanse importante, în minutul 61, din lovitură liberă, și în minutul 72, după un șut violent din unghi.

Golul victoriei a fost marcat de starul argentinian în minutul 76. Catalanii au recuperat mingea la 40 de metri de poarta lui Aitor Fernandez, iar De Jong i-a pasat excelent lui Messi. Acesta a intrat în careu și a șutat la colțul lung, învingându-l pe portarul advers.

Vezi aici rezumatul video al meciului Barcelona - Levante

Cu 11 meciuri jucate până acum, Barcelona este pe locul 8, cu 17 puncte, la 9 de liderul Atletico Madrid (13 partide) și la 6 de Real Madrid (12). Levante este pe locul 18 cu 11 puncte.

VIDEO Giovanni Becali, momente incredibile președintele Barcelonei: „Am venit de pe stradă, iar la Barcelona erau vrăjeli pe care eu le-aveam fumate"

Citește mai multe știri din fotbalul din Spania: 

Scandal intern la Barcelona! Ronald Koeman s-a luat de un jucător: „Tu ești cârtița”

Neymar, în lacrimi pe targă! Accidentare în prelungirile derby-ului, după un fault dur

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează