INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Scandal intern la Barcelona! Ronald Koeman s-a luat de un jucător: „Tu ești cârtița”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 13:36 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 14:05

Situația de la Barcelona este una extrem de tensionată, iar presa iberică dezvăluie că există tensiuni în vestiarul catalan.

Pe lângă rezultatele slabe și problemele de la nivelul conducerii, se pare că sunt probleme și în vestiar. El Pais dezvăluie azi că la începutul sezonului, Ronald Koeman s-a luat de mijlocașul Riqui Puig (21 de ani) în fața întregului colectiv.

Antrenorul olandez i-a reproșat acestuia că dă informații din vestiar către presă. „Tu ești cârtița din vestiar”, i-a spus Koeman lui Puig, ulterior excluzându-l lot pentru primul meci din sezon.

71 de minutea bifat Puig în acest sezon pentru Barcelona, în 4 meciuri

Koeman: „Dacă nu joacă, înseamnă că există un motiv”

Sâmbătă, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Levante, Ronald Koeman a vorbit despre faptul că Puig, deși este considerat unul dintre cei mai promițători jucători ai Barcelonei, nu intră în planurile antrenorului.

„A intrat în ultimele meciuri. Echipa o fac în funcție de randamentul jucătorilor. Caut cea mai bună echipă de start. Nu îmi place să vorbesc despre un jucător. Un antrenor analizează sistemul și fotbaliștii, iar în funcție de asta face echipa. Sunt peste 20 de jucători. Dacă unul nu evoluează, înseamnă că există un motiv”, a spus olandezul.

VIDEO Giovanni Becali, dezvăluiri cu președintele Barcelonei: „Am venit de pe stradă, iar la Barcelona erau vrăjeli pe care eu le-aveam fumate"

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Oribil atac » Jaf în timpul funeraliilor lui Paolo Rossi!

Zizou pune capăt crizei, cu trei victorii la zero într-o săptămână: „Criticile ne-au întărit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  13 Decembrie 2020, 15:22

Da!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează