INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - ATLÉTICO 2-0

S-a întors campioana! Zizou pune capăt crizei, cu trei victorii la zero într-o săptămână: „Criticile ne-au întărit”

Zidane a legat al șaptelea derby fără eșec cu rivala din Madrid +13   FOTO
Zidane a legat al șaptelea derby fără eșec cu rivala din Madrid

Articol de - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 11:04 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 11:08

Zidane a legat al șaptelea derby fără eșec cu rivala din Madrid, cucerind defensiva cea mai sigură din Europa: ”Criticile ne-au întărit, am jucat foarte bine de la un capăt la altul”

De la un singur pas până la demitere la o lecție predată liderului din LaLiga, trecând și prin finala pentru "optimile" Ligii, Zidane a trimis un mesaj puternic contestatarilor. Și a schimbat dinamica rezultatelor, însă mai ales a jocului etalat de Real într-o săptămână perfectă. 1-0 la Sevilla, 2-0 cu M'gladbach și, mai ales, acest 2-0 cu Atlético reprezintă dovezile că și-a revenit campioana!

"Kroos și Modrici, al naibii de buni!"

Din 1986 niciun antrenor blanco nu obținuse o serie de șapte derbyuri fără înfrângere, Simeone câștigând ultima oară în Supercupa Europei 2016-2017! "Am reușit încă un meci complet și în ce manieră! Am fost superiori unui adversar excelent, care nu pierdea de 26 de partide! Criticile fac parte din fotbal și ne-au durut, dar ne-au întărit. Jucătorii au arătat caracter și au ieșit repede din impas. Kroos și Modrici au fost azi al naibii de buni! Am controlat total jocul, n-am oferit șanse lui Atlético, care a avut prima ocazie mare abia spre final, prin Saúl", a declarat antrenorul francez.

Real Madrid - Atletico Madrid. foto: Guliver/Getty Images
Real Madrid - Atletico Madrid. foto: Guliver/Getty Images
Real Madrid - Atletico Madrid. foto: Guliver/Getty Images
Real Madrid - Atletico Madrid. foto: Guliver/Getty Images
Real Madrid - Atletico Madrid. foto: Guliver/Getty Images
+9 FOTO

"Va triumfa echipa cea mai contondentă"

Casemiro, elementul indispensabil de la mijlocul terenului, a deschis drumul către succes, cu un gol marca Sergio Ramos, "cap" lângă bară. Brazilianul explică: "Am știut să rezistăm perioadei critice și creștem clar în evoluții. Solizi în apărare, am făcut presing și am jucat ca o echipă, cu atitudine. Am muncit fenomenal. În acest sezon se va impune echipa cea mai contondentă". A avut și noroc Real, mingea șutată de Carvajal fiind deviată, din bară, în spatele lui Oblak la 2-0! Dar n-a fost deloc o victorie norocoasă. Real este "back in business" și contează iarăși la titlu.

2goluri în 63 de minute a încasat Atlético în Valdebebas, tot atâtea câte primise în primele xece etape de campionat. În ultimele șase derbyuri, nu i-a marcat decât un gol lui Real

142de succese are Real Madrid în întâlnirile oficiale cu Atlético. Este victima preferată a "albilor"

"Era clar că vom pierde la un moment dat. Ei au fost mai buni și îi felicităm. Antrenorul trebuie să modifice cursul partidei și înțeleg reacția lui João Félix la schimbare. Toți ar vrea să joace"
Diego Simeone, antrenor Atlético

Real Madrid - Atletico Madrid 2-0. VIDEO Zidane > Simeone » Realul câștigă derby-ul orașului și reaprinde lupta la titlu în La Liga

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează