INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA. Sandro Rosell, încă un interviu zguduitor despre viața din închisoare: „Oare cum puteam fi prieteni cu cineva care a ucis?” + „Ești catalan? Ești criminal!”

Sandro Rosell. foto: Guliver/Getty Images
Sandro Rosell. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2020 09:48

Sandro Rosell (56 de ani), fost președinte la Barcelona între 2010 și 2014, a oferit un nou interviu în care a vorbit despre viața sa din închisoare, unde a stat timp de 643 de zile.

În 21 de luni, cât timp Sandro Rosell a petrecut în spatele gratiilor, fostul președinte al Barcelonei a întâmpinat diverse experiențe specifice închisorii. În interviul pentru La Sexta, acesta a povestit una dintre ele.

„Era un bărbat pe care îl apreciam mult, era mai tânăr decât noi. Am devenit prieteni, dar, când am revenit la un moment dat în celulă, ne-am întrebat: «Oare cum putem fi prieteni cu cineva care a comis o crimă?» Își ucisese partenera. 

Am spus că nu putem fi prieteni cu el, dar am continuat să fim”, a povestit Rosell, cel care crede în continuare că pedeapsa pe care a primit-o a fost nedreaptă. 

Sandro Rosell: „Ești catalan? Ești criminal!”

„Cazul meu n-a fost o eroare judiciară, a fost o conspirație. Se pare că, dacă ești catalan, ești un crimina! Situația de acolo a influențat asta. Înainte, te respectau, acum nu ajută să fii catalan”.

Rosell a fost eliberat eliberat din închisoare pe 24 aprilie 2019.  Cu el la conducere, Barcelona a câștigat 9 trofee.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Mărturii cutremurătoare ale fostului președinte al Barcelonei: „În prima zi la pușcărie, mi-au dat 4 prezervative și 4 pungi cu vaselină”

Momentul adevărului » După 14 ani, Marco Materazzi a dezvăluit replica vulgară cu care l-a scos din minți pe Zidane în finala Cupei Mondiale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  04 Mai 2020, 16:26

Varza s-ar potrivii de minune in liga 1 cu baietii nostri nevinovati cu caziere.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează