INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Mărturii cutremurătoare ale fostului președinte al Barcelonei: „În prima zi la pușcărie, mi-au dat 4 prezervative și 4 pungi cu vaselină”

Sandro Rosell, fost președinte al Barcelonei // FOTO: Guliver/GettyImages +12   FOTO
Sandro Rosell, fost președinte al Barcelonei // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 08:57

Sandro Rosell (56 de ani), fost președinte la Barcelona între 2010 și 2014, a vorbit despre cum a fost viața lui în închisoare.

Rosell a stat închis 643 de zile și a dat detalii teribile despre momentele grele prin care a trecut. Fostul oficial al catalanilor a fost anchetat pentru fraudă și spălare de bani, a fost încarcerat în așteptarea procesului, iar ulterior a fost achitat. Acum, acesta cere despăgubiri de 10 milioane de euro.

„Din prima zi îmi amintesc că ne-au dat patru prezervative și patru punguțe cu vaselină. M-am îngrijorat puțin (n.r. râde). Toate zilele au fost grele, pentru că venea avocatul și-mi spunea că mi-a fost refuzată eliberarea condiționată fără justificare.

Cred că am devenit mai puternic în închisoare. Acolo mori pe interior sau te faci mai puternic. A fost foarte important că l-am avut alături în închisoare pe Joan Besoli. În pușcărie e atât de rău, iar singurătatea este de neimaginat, încât legi prietenii pe care afară nu le-ai putea lega. Mai păstrez legătura cu unii dintre deținuți, cei care acum sunt liberi. În închisoare miroase a ciment și rânced. Cel mai mult mi-a lipsit o îmbrățișare puternică de la cineva care mă iubește ”, a spus Rosell pentru Mundo Deportivo.

Rosell a fost eliberat eliberat din închisoare pe 24 aprilie 2019.  Cu el la conducere, Barcelona a câștigat 9 trofee.

+8 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Scandal uriaș: legăturile șocante și ascunse ale lui Infantino în justiția elvețiană » Îl anchetau chiar prietenii

Bomba verii în mercato: Manchester United are acord total cu Jadon Sancho, perla Borussiei Dortmund

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
hhannibal
hhannibal  •  21 Aprilie 2020, 16:16
Postat de paiazze pe 21 Aprilie 2020, 13:40

Omule, ai fost la un pas de perfectiune. Ai dat cu mucii in fasole cu acel "calumea". Pacat...

În ultima vreme, expresia cu valoare adjectivală, ca lumea, a contopit cele două cuvinte în unul singur, calumea. Astfel, presa și forumurile abundă iar în folosirea așa-zisului adjectiv calumea în exemple ca: „dacă nu ești calumea, probabil ești indezirabil” (www.dailybusiness.ro), „un intranet calumea în București” (www.price.ro), „ce calumea a fost deschiderea” (www.citatepedia.ro), „radioul este calumea, sunetul super-fin” (www.emag.ro), „nu au reușit să construiască niște spitale calumea” (www.activenews.ro) etc.

bazinga
bazinga  •  21 Aprilie 2020, 13:49

Grija fatza de om este evidenta....nu numai ca a primit prezervative,a primit si vaselina....in caz ca.....Oameni tare finutzi si cu mult bun simt!

paiazze
paiazze  •  21 Aprilie 2020, 13:40
Postat de digiserv.ro pe 21 Aprilie 2020, 12:58

Fraza aceasta este neterminata, oricine o citeste rade de voi: "Fostul oficial al catalanilor a fost anchetat pentru fraudă și spălare de bani, a fost încarcerat în așteptarea procesului, iar ulterior a fost. " A fost ce ? Ati mancat finalul frazei. Spuneti va rog cine este Joan Besoli (un avocat andoran, adica din Andorra, care ii este partener de afaceri lui Sandro Rosell), ca nu a auzit nimeni de acest om, mai ales in Romania. Faceti treaba calumea, nu de mantuiala, ***.

Omule, ai fost la un pas de perfectiune. Ai dat cu mucii in fasole cu acel "calumea". Pacat...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează