INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Schimbul verii în Europa! » Ce i-a oferit Barcelona lui Chelsea pentru doi fundași spanioli

Marcos Alonso (stânga) și Azpilicueta (dreapta) ar putea rămâne coechipieri și la Barcelona // Foto: Getty Images
Marcos Alonso (stânga) și Azpilicueta (dreapta) ar putea rămâne coechipieri și la Barcelona // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 09 iulie 2022 13:58 / Actualizat sambata, 09 iulie 2022 15:06

Barcelona a pus ochii pe Cesar Azpilicueta (32 de ani) și Marcos Alonso (31) și i-a propus la Chelsea, în prețul acestora, pe americanul Sergiño Dest (21) și batavul Memphis Depay (28), care nu mai intră în vederile lui Xavi.

După danezul Christensen, venit liber de la Chelsea, Barcelona vrea să mai aducă doi fundaşi de la echipa londoneză. Și, cum nu stă deloc grozav cu banii, s-a gândit să propună un schimb în patru. 

Noul președinte al clubului englez, Todd Boehly, s-a deplasat joi în capitala Catalunyei pentru a negocia mai multe afaceri, între care și transferul lui Frenkie de Jong, mijlocaș care ar prefera o mutare pe Old Trafford. 

Potrivit Daily Mail, conducerea catalanilor s-a interesat de Cesar Azpilicueta și de Marcos Alonso, ambii intrați în ultimul an de contract pe Stamford Bridge.

Deși cotele lor de pe Transfermarkt nu însumează decât 21 de milioane de euro, Barça ar face economie de cash, date fiind marile probleme financiare ale clubului, și ar plăti cu alți doi jucători, de care Xavi se poate dispensa. 

Barcelona a cedat un fotbalist la Tottenham: „Vreau să fiu cel mai bun jucător și să câștigăm trofee!”
PREMIER LEAGUE
Barcelona a cedat un fotbalist la Tottenham: „Vreau să fiu cel mai bun jucător și să câștigăm trofee!”

Este vorba despre Sergiño Dest, internațional SUA de origine neerlandeză, și batavul Memphis Depay, importanți doar în mandatul lui Ronald Koeman. 

Un alt jucător trecut pe banca de rezerve, francezul Clement Lenglet, a plecat de pe Camp Nou, fiind împrumutat la Tottenham un sezon cu opțiune de cumpărare.

Chelsea nu a dat încă un răspuns la propunerea blaugrana, gândindu-se că deja a pierdut doi apărători, pe Rudiger și Christensen, și nu a adus pe nimeni în loc

Obiectivul de Ligt are șanse minime de a fi atins, după ce acesta a anunțat că dorește transferul la Bayern, și negocieri pentru alți fundași nu sunt în derulare.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Bayern supralicitează pentru De Ligt: 90 de milioane cu tot cu bonusuri! » Ce salariu va avea fundașul batav

Numele-surpriză pentru care PSG negociază intens » 35 de milioane de euro puse pe masă

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close