INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona se clatină! Doi dintre fotbaliștii transferați în vară ar putea părăsi clubul dintr-un motiv incredibil

Andreas Christensen și Frank Kessie, două dintre achizițiile acestei veri, ar putea să părăsească formația blaugrana / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Andreas Christensen și Frank Kessie, două dintre achizițiile acestei veri, ar putea să părăsească formația blaugrana / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2022 21:15 / Actualizat miercuri, 10 august 2022 22:21

Barcelona ar putea încasa o lovitură teribilă în zilele următoare, chiar în perioda în care Xavi spera că poate construi o nouă echipă stelară pe Camp Nou. Andreas Christensen și Franck Kessie, două dintre achizițiile acestei veri, ar putea să părăsească formația blaugrana fără să fi jucat vreun meci oficial pentru catalani.

Motivul? Contracele celor doi fotbaliști abia aduși pe Camp Nou nu pot fi înregistrate încă de catalani, iar termenul limită ar fi sâmbătă, notează ESPN! În caz contrar, aceștia ar putea părăsi gratis clubul, o situație stânjenitoare pentru un club de talia Barcelonei.

Franck Kessie și Andreas Christensen ar putea pleca de la Barcelona

Ce e cert în acest moment e că agenți celor doi fotbaliști i-ar fi transmis Barcelonei să urgenteze înregistrarea contactelor. În caz contrar, ei trebuie să caute de urgență noi cluburi pentru

Barcelona îi transferase pe ambii din postura de jucători liberi de contract. Frank Kessie, 25 de ani, despărțit recent de Milan, a semnat până în 2026 cu formația blaugrana și are o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro, în timp ce fundașul danez Andreas Christensen (26 de ani ex-Chelsea) a semnat un contract pe patru sezoane, având aceeași clauză precum Kessie. 

Joan Laporta are nevoie de încă 40 de milioane ca să înregistreze noii jucători

Barcelona e într-o situație critică, deși președintele său susține altceva. „Barça e ca un pacient care tocmai a ieșit din spital”, spunea zilele trecute Joan Laporta, mândru că a obținut 800 de milioane de euro în ultimele luni. De fapt, susține cotidianul catalan Sport, ar fi vorba chiar de 867 de milioane, care ar ține pe linia de plutire un club cu o datorie globală de 1,35 miliarde!

Și totuși, cu cinci jucători achiziționați, Lewandowski, Raphinha, Koundé, Christensen și Kessie (plus prelungirea contractelor lui Dembélé și Sergi Roberto), pentru 153 de milioane, sumă la care se adaugă salariile suficient de mari, Laporta încă nu-i poate înregistra la liga spaniolă și mai sunt doar câteva zile până la startul campionatului. 

Primul meci e sâmbătă, pe Camp Nou, cu Rayo Vallecano. Jurnaliștii locali estimează că ar mai fi nevoie de 40 de milioane.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Barcelona în furtună » Frenkie de Jong refuză să plece și acuză clubul de șantaj!

Surpriză! FIFA a hotărât ca Mondialul să înceapă mai devreme » Motivul inedit din spatele deciziei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
brujo
brujo  •  11 August 2022, 08:21

Ii ia Rotaru la Craiova ! :))) Face echipa stelara, sa se bata cu Jiji !

maradona79
maradona79  •  10 August 2022, 23:31

Potrivit unor surse sigure, Laporta ar fi luat legatura cu Gigi Becali pentru a-i cere un imprumut de 40 milioane de euro, cu promisiunea de a-i returna datoria in oi de rasa iberica. In tranzactie ar fi inclus si Oct. Popescu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close