INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona se mișcă repede! Catalanii și-au stabilit ținta principală după refuzul lui Griezmann

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iunie 2018 15:48

Barcelona a ratat transferul lui Antoine Griezmann, care a decis să rămână la Atletico Madrid.

Presa din Spania notează că Barcelona se concentrează acum pe întărirea liniei de mijloc, iar șefii echipei s-au orientat rapid. După refuzului Griezmann, Barcelona i-a contactat pe cei de la Bayern Munchen pentru a-l transfera pe Thiago Alcantara.

Nemții sunt gata să renunțe la mijlocașul spaniol de 27 de ani, șefii bavarezi dorind schimbări importante la echipă. Thiago este crescut la juniorii Barcelonei și cunoaște stilul echipei, conducerea catalanilor văzând-ul perfect pentru înlocuirea lui Iniesta.

Jucătorii Barcelonei s-au implicat încă de la începutul lunii  în campania de achiziții a clubului și au insistat pentru un transferul lui Thiago.

60.000.000 €este cota lui Thiago, potrivit transfermarkt

Thiago este la Bayern Munchen din 2013, când nemții l-au cumpăarat pentru 25 de milioane de euro, la insistența lui Pep Guardiola. În sezonul trecut, Thiago a marcat 7 goluri în 32 de partide și a dat 4 pase de gol.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează