INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona pregătește transferul care să-l facă pe Messi să rămână! Pe cine vrea să transfere unul dintre candidații la președinție

Sergio Aguero, numărul 9,e coleg cu Messi la naționala Argentinei // FOTO: Guliver/GettyImages +9   FOTO
Sergio Aguero, numărul 9,e coleg cu Messi la naționala Argentinei // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 12:14 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 12:35

Joan Laporta, unul dintre candidații la alegerile pentru președinția Barcelonei, de pe 7 martie, e gata să facă orice pentru a-l convinge pe Leo Messi să continue pe „Camp Nou”.

Fostul conducător al catalanilor e sigur că Messi va rămâne la echipă dacă va avea alături de el colegi puternici și vrea să-l aducă la Barcelona pe unul dintre cei mai buni prieteni ai acestuia: Sergio Aguero.

Atacantul argentinian de 32 de ani mai are contract cu City până în vara acestui an și nu știe dacă va continua la echipa lui Guardiola. Astfel, presa din Anglia scrie că Laporta și echipa acestuia sunt în contact cu reprezentații lui Aguero și ar fi gata să-i propună acestuia să revină în La Liga, acolo unde a mai jucat pentru Atletico Madrid.

Sergio Aguero, legendă la Manchester City

Sergio Aguero a ajuns la Manchester City în 2011, de la Atletico Madrid, pentru 40 de milioane de euro. În acest sezon, măcinat de accidentări, a jucat doar 11 partide, în care a marcat de două ori.

256 de goluria marcat Aguero pentru City, în 381 de meciuri

13 trofeea câștigat Aguero cu Manchester City

Aguero a fost decisiv pentru City în 2012, când a câștigat primul titlu în istorie, chiar în utlima etapă. Atunci, atacantul a marcat golul golul victoriei contra lui QPR, 3-2, în minutul 90+4.

VIDEO Barcelona a învins Sevilla și e în finala Cupei Spaniei

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Liverpool nu se regăsește în Premier League! Bornă rușinoasă atinsă pentru prima dată în istorie după înfrângerea cu Chelsea

Pierdere uriașă pentru Barcelona înaintea returului cu PSG

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
valiomanid
valiomanid  •  05 Martie 2021, 13:56
Postat de undergrant pe 05 Martie 2021, 13:12

Messi nu ramane decat daca il schimba pe antrenor cu altul care sa asculte de el, asa cum a avut pana la Koeman... E obisnuit sa faca el echipa, sa-i insulte pe toti si sa nu alerge la antrenamente.

Basme pentru adormit copiii ! Ce se spunea de conflictul dintre Messi si Griezmann ? Ca s-au certat ca, bla, bla, bla..Primul care sare in bratele lui Messi, dupa ce acesta marcheaza , e francezul ! Asa ca....

valiomanid
valiomanid  •  05 Martie 2021, 13:52

Promisiuni electorale , vorba premierului Citu ! :))

undergrant
undergrant  •  05 Martie 2021, 13:12

Messi nu ramane decat daca il schimba pe antrenor cu altul care sa asculte de el, asa cum a avut pana la Koeman... E obisnuit sa faca el echipa, sa-i insulte pe toti si sa nu alerge la antrenamente.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează