INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - SEVILLA

FOTO. PSG, fii pe fază! Barcelona a reușit „remontada” cu Sevilla » THRILLER în semifinalele Cupei

Barcelona s-a calificat în finala Copa del Rey, după ce a trecut - scor 3-0 - de Sevilla, în returul semifinalelor. Andaluzii câștigaseră prima manșă cu 2-0. +9   FOTO
Barcelona s-a calificat în finala Copa del Rey, după ce a trecut - scor 3-0 - de Sevilla, în returul semifinalelor. Andaluzii câștigaseră prima manșă cu 2-0.

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 00:20 / Actualizat joi, 04 martie 2021 07:54

Barcelona s-a calificat în finala Copa del Rey, după ce a trecut - scor 3-0 - de Sevilla, în returul semifinalelor. Andaluzii câștigaseră prima manșă cu 2-0.

Dembele a deschis rapid scorul ('12) pe „Camp Nou”, cu un șut splendid. De la 17 metri, francezul a trimis direct la vinclu. Vaclik a rămas fără reacție. 

În ciuda reușitei din startul partidei, misiunea catalanilor nu a fost deloc ușoară.

O fază-cheie s-a desfășurat în minutul 73. Ter Stegen l-a blocat de la 11 metri pe Lucas Ocampos, care a executat modest penalty-ul comis de Oscar Mingueza.

Golul din '90+4 a trimis Barcelona - Sevilla în prelungiri

Chiar în ultimul minut al întâlnirii, Pique a trimis semifinala în prelungiri. Centrare Griezmann din partea stângă, reluare cu capul, la lung, a liderului din apărarea blaugrana ('90+4). Cu două minute în urmă, Fernando Reges (Sevilla) fusese eliminat, după ce a văzut al doilea cartonaș galben.

Braithwaite, cu golul din minutul 96, a adus calificarea trupei lui Koeman în ultimul act al Cupei Spaniei! VIDEO AICI CU TOATE GOLURILE!

Returul celeilalte semifinale, Levante - Bilbao, se va disputa azi, de la ora 22:00. Manșa tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

FOTO. Cadre din meciul Barcelona - Sevilla

+5 FOTO
  • Sursă foto: Getty

VIDEO. Barcelona, reveniri spectaculoase în Copa del Rey

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Antrenorul român din China e sigur pe ce spune: „Primele 5 echipe de aici iau titlul în Liga 1”

Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, scor neverosimil în Cupa Cehiei

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  04 Martie 2021, 11:51

PSG are un lot net superior Barcelonei si o sa castige si meciul retur la cel putin 2 goluri diferenta...PSG sau Bayern castiga UCL anul asta

2528389220528911
Ionut Costache  •  04 Martie 2021, 10:09

PSG nu e Sevilla, mai ales cu lotul actual. Singura sansa pt Barca ar fi ca Psg sa repete greseala de la dubla anterioara si sa bage "autobaza" in loc sa profite de atacul ei superior ca viteza fata de apararea Barcei care anul asta e sub orice critica ( si aseara au comis destule gafe, dar au avut noroc cu ter Stegen).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează