INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - SOCIEDAD

BARCELONA - SOCIEDAD 1-0 // Noroc cu Messi! Catalanii trec pe primul loc în La Liga, după o victorie chinuită cu Sociedad

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 21:52

FC Barcelona a câștigat meciul de pe teren propriu cu Real Sociedad, scor 1-0, și a trecut în fruntea clasamentului din Spania, la două puncte în fața lui Real Madrid.

Leo Messi (32 de ani) a marcat singurul gol al partidei în minutul 81, dintr-un penalty obținut după hențul în careu al lui Le Normand. 

Barcelona avea sete de victorie după ce a pierdut în „El Clasico” contra lui Real Madrid (0-2), iar în „optimile” Champions League a remizat pe terenul celor de la Napoli (1-1). De partea cealaltă, Real Sociedad obținuse 6 victorii în ultimele meciuri, înaintea duelului cu echipa lui Setien.

În ultimele 10 întâlniri directe între Barcelona și Sociedad, catalanii au câștigat șapte dintre acestea, două s-au terminat la egalitate, iar una a fost încheiată cu victoria lui Sociedad.

Barcelona este lider în Spania, până la partida dintre Real Madrid și Betis Sevilla de duminică seara.

Clasament Primera Division

VEZI ȘI:

POLI IAȘI - DINAMO 0-0, liveTEXT ACUM + VIDEO // Mircea Rednic își înfruntă fosta echipă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
joschilotii
joschilotii  •  07 Martie 2020, 23:34

Momentan pe primul loc, ramane daca face realul un egal maine (ca-s campioni la egaluri). Bre nea Bartomeu...n-am nimic cu Setien, dar tu crezi ca omul ala poate sa intre in mintea lui Messi, Pique, Busquets etc sa le inspire ceva? Asa cum facea Pep? Parca castigi din promovat antrenori mai nea Bartomeu. Lasa-ma cu filozofia asta a lui Cruyff, a mers o perioada, dar acuma deschide-ti minte la altceva. Bun...sper ca ai citit ce am scris, te pup, numa' bine D aj

Vezi toate comentariile (1)
Comentează