FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

POLI IAȘI - DINAMO 1-0 VIDEO // Răzbunarea lui Rednic » Lamentabili în Copou, „câinii” sunt la 3 puncte de retrogradare!

Articol de - Publicat sambata, 07 martie 2020 21:00

Poli Iași a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, în etapa a doua din play-out-ul Ligii 1. După acest eșec, „câinii” sunt la 3 puncte de barajul de menținere în prima divizie și la 4 puncte de retrogradarea directă!

Programul etapei #2 din play-out

Clasament play-out

Cronică de Aurelian Botezatu: „Cristea «mușcă» din «câini»”

Nu doar că n-au murit caii” lui Rednic când ar fi vrut câinii” lui Uhrin. I-au trimis acasă schelălăind.

Când teama de a pierde e mare, fotbalul se servește cu lingurița. La Poli, care venea după 9 eșecuri și o remiză în ultimele 10 partide de campionat, Rednic a ținut să-și asigure în primul rând spatele și ai lui au acționat aseară în consecință.

Nu-i mai puțin adevărat că Puriului" i-a lipsit și Horșia, gol și assist la 3-2 cu U Craiova, în Cupă. Dusan Uhrin, la rându-i, una predica înaintea plecării spre Iași, trebuie să ne îmbunătățim jocul în jumătatea adversă", alt mesaj a transmis când a trimis pe teren o echipă fără vârfuri".

Urmarea a fost o primă repriză cu 12 faulturi în primele 27 de minute și o singură ocazie veritabilă, pe final, bomba lui Andrei Cristea respinsă peste" de Straton.

Foarte puțin la cât de încinse au fost spiritele înaintea partidei, cu Rednic avertizându-și fosta echipă că nu mor caii când vor câinii". Dar mai era o repriză.

Uhrin și-a dat seama că așa ar putea juca și două zile și nu va marca, astfel că la reluare l-a activat pe omul său de gol, Perovic. Iar Rednic i-a replicat câteva minute mai târziu cu Habibou. Însă calitatea jocului a lăsat în continuare de dorit. Doar două tresăriri, Perovic, de-o parte, Cristea, de cealaltă.

Până-n minutul 85! Când același Cristea a reușit în sfârșit să „muște" sănătos din „câini", cu complicitatea unui Mihai Popescu pe post de jalon în fața căpitanului moldovenilor.

6 punctei-a luat Poli lui Dinamo în cele 3 întâlniri de până acum în 2019-2020: 1-0 și 2-0 la Iași, 0-1 la București

5 meciuri consecutivea pierdut Dinamo în deplasare, cu cel din Copou

FINAL » Poli Iași - Dinamo 1-0

  • A marcat: Andrei Cristea '85

Live + Statistici

VIDEO cu cele mai importante faze ale meciului

5.250 de spectatoriau asistat la partida din această seară

Echipele de start

Poli Iași (4-1-4-1): Rusu - Cabral, Frăsinescu, Klimavicius, S. Șerban - De Iriondo - Almada Soares, Breeveld, Omoh, Longher - Cristea
Rezerve: T. Axinte, Fomba, Onea, Grădinaru, Luckassen, Passaglia, Bezannier
Antrenor: Mircea Rednic

Dinamo (4-4-2): Straton - Kilyen, Popescu, Grigore, Skovajsa - Kostrna, Filip, Răuţă, Fabbrini - Sorescu, Lazăr
Rezerve: Piscitelli, Puljic, Mihaiu, Perovic, Sin, Popa, Bani
Antrenor: Dusan Uhrin jr.

Stadion: „Emil Alexandrescu” (Iași)
Arbitru: Sebastian Colțescu // A1: Alexandru Cerei; A2: Adrian Popescu

VEZI ȘI:

Situație halucinantă la FCSB! În vestiar se știa că Bălgrădean a semnat cu CFR » Când s-ar fi dat de gol portarul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (397)
chris_bu67
chris_bu67  •  08 Martie 2020, 15:49
Postat de planetfun pe 08 Martie 2020, 08:42

Atunci imi spui si mie ce sens are " doar dinamo bucuresti " ? O chestie din coada de topor . Doar dinamo bucuresti, ce ?

bate fecesebe !

581534618615543
Robert Ivan  •  08 Martie 2020, 09:26

Unde este ionut serban ?chiar si ala este mai bun decat filip si rauta.

planetfun
planetfun  •  08 Martie 2020, 08:42
Postat de felix_grandet pe 07 Martie 2020, 23:57

Hahaha! Pardalnicii recidivisti Mustata cu MM mai strigau asta... Si a 2-a zi, seara, plangeau si priveau disperati tabela. :)) Asta inseamna sa fii fecesebist - sa spui ceva fara sens (cum adica ''sa fii caine sa se piiisshe toti pe tine''??) si sa te bati si cu pumnul in piept cand o faci. A tunat si v-a adunat. FC FCSB - clubul prostilor.

Atunci imi spui si mie ce sens are " doar dinamo bucuresti " ? O chestie din coada de topor . Doar dinamo bucuresti, ce ?

Vezi toate comentariile (397)
Comentează