INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Barcelona și-a găsit un nou lider! Memphis Depay, show în amicalul cu Stuttgart: gol super și pasă de geniu

FOTO: Facebook @FCBarcelona_es
FOTO: Facebook @FCBarcelona_es

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 21:52 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 22:24

Memphis Depay (27 de ani) a marcat un gol superb în meciul amical dintre Stuttgart și Barcelona, scor 0-3.

În așteptarea lui Leo Messi, aflat în vacanță alături de Luis Suarez și Cesc Fabregas, Barcelona și-a găsit un nou lider. Memphis Depay s-a integrat perfect în echipa lui Ronald Koeman și a înscris al doilea gol în două apariții. 

Memphis Depay, spectacol în Stuttgart - Barcelona

În minutul 21, Frenkie de Jong a trimis o pasă de 40 de metri către Depay. Starul olandez a făcut o preluare ideală cu piciorul stâng, apoi a săltat cu dreptul mingea peste un adversar și a tras puternic, pe centrul porții.

Depay a contribuit și la reușita de 2-0. Olandezul a pasat elegant, cu călcâiul, către Griezmann. Centrarea francezului l-a găsit ideal pe tânărul austriac Yusuf Demir (18 ani).

Scorul final a fost stabilit de Riqui Puig, în minutul 73, cu o execuție plasată, cu latul, dintr-o pasă filtrantă venită de la Griezmann.

Coutinho și Griezmann rămân la Barcelona

Deși trebuie să vândă din jucători pentru a echilibra bugetul salarial, Barcelona nu are de gând să renunțe la Philippe Coutinho și Antoine Griezmann, doi dintre cei mai bine plătiți fotbaliști ai catalanilor.

Philippe Coutinho și Antoine Griezmann sunt doi dintre cel mai bine plătiți fotbaliști din lot, motiv pentru care în ultimele săptămâni s-a speculat că vor fi cedați de Barcelona, club care este nevoit să reducă bugetul de salarii pentru a respecta plafonul impus de La Liga, dar clubul a decis, în cele din urmă, ca cei doi să rămână.

În cadrul clubului catalan a fost o ședință, în care s-a luat decizia de a continua cu cei doi jucători. Singura modalitate prin care unul dintre ei ar părăsi Catalonia este în urma unei oferte bune, venite pe adresa clubului, anunță cotidianul spaniol AS.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Internaționalul olimpic român, dorit de cluburi importante din Spania și Portugalia

Steven Gerrard, îngrijorat de accidentarea lui Ianis Hagi: „Ar putea rata Liga Campionilor. Poate scot medicii un iepure din joben”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează