INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA // Surpriză! Lionel Messi, primul fotbalist ales sportivul anului Laureus! E la egalitate cu Lewis Hamilton

Sursă foto: Getty
Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat marti, 18 februarie 2020 09:31

Lionel Messi (32 de ani), căpitanul Barcelonei, este primul fotbalist ales sportivul anului Laureus. Argentinianul a primit același număr de voturi ca pilotul englez Lewis Hamilton, premieră în istoria de 20 de ani a acestor premii.

Clasamentul LIVE din La Liga

Într-un an în care a cucerit toate trofeele individuale, Balonul de Aur (6), FIFA The Best (2) și Gheata de Aur (6), Leo Messi a devenit și primul fotbalist ales sportivul anului la premiilor Laureus. Și, tot pentru întâia oară în istoria de 20 de ani a acestei gale, împarte această distincție cu Lewis Hamilton, care a mai cucerit un titlu în Formula 1.

LIONEL MESSI, PRIMUL FOTBALIST ALES SPORTIVUL ANULUI LAUREUS!

Al șaselea, după 11 curse câștigate în 2019. Cei doi au primit același număr de voturi, depășindu-i pe Rafa Nadal, Marc Marquez, Tiger Woods și Eliud Kipchoge. Messi nu a fost însă prezent la ceremonia organizată la Verti Music Hall din Berlin.

Era la Dubai, pentru un alt proiect plănuit înainte de a afla că e sportivul anului. Argentinianul în vârstă de 32 de ani promovează Expo 2020, fiind ambasadorul marii expoziții mondiale găzduite în acest an de Emiratele Arabe Unite.

25 de medaliia cucerit Simone Biles la Mondialele de Gimnastică (19 de aur, cinci la competiția de anul trecut); americanca a fost aleasă a treia oară sportiva anului

VEZI ȘI:

GAZIANTEP - RIZESPOR 2-0 // Ce jucător l-a supărat pe Marius Șumudică: „L-am schimbat imediat. Aș fi intrat pe teren”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează