INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

OFICIAL Barcelona se întărește în ofensivă » Xavi a transferat un jucător din Premier League!

Xavi // FOTO: Guliver/GettyImages
Xavi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 ianuarie 2022 21:38 / Actualizat sambata, 29 ianuarie 2022 21:40

După ce l-a adus pe Ferran Torres, de la Manchester City, Barcelona a mai transferat un jucător din Premier League: Adama Traore (26 de ani, extremă dreapta)!

UPDATE, 29 ianuarie, ora 21:30. Adama Traore, la Barcelona

Barcelona a oficializat împrumutul lui Traore, valabil până la vară:

Adama Traoré announcement

Adama 2.0 Ben tornat! Welcome back! ¡Bienvenido a tu casa! #MadeInLaMasia

Posted by FC Barcelona on Saturday, January 29, 2022

Cu Ousmane Dembele scos din echipă pentru că nu a semnat prelungirea contractului scadent în iunie 2022 și cu Ansu Fati accidentat, Xavi a cerut întăriri în atac, iar Barcelona a ajuns la un acord cu Wolverhampton.

Milan pierde gratis un jucător important, Barcelona profită și vrea să îl transfere!
MERCATO
Milan pierde gratis un jucător important, Barcelona profită și vrea să îl transfere!

Barcelona l-a adus pe pe Adama Traore

Extrema născută în Catalunya este un produs al academiei La Masia și a plecat de la Barcelona în vara lui 2015. Acesta a bifat 4 partide și un gol pentru formația blaugrana.

Barcelona se întărește în ofensivă » Xavi a transferat un jucător din Premier League!
Adama Traore // FOTO: Guliver/GettyImages

Internaționalul spaniol a venit la Barcelona sub formă de împrumut, până la finalul sezonului. Salariul acestuia va fi suportat în totalitate de catalani.

28.000.000 de euroe cota lui Adama Traore, potrivit transfermarkt

Jucătorul cunoscut pentru viteza sa a mai evoluat la Aston Villa și Middlesbrough, iar la Wolverhampton a ajuns în vara lui 2018 pentru 20 de milioane de euro. În acest sezon, Adama Traore a strâns 22 de prezențe pentru Wolves, marcând un gol.

PSG se interesează de Dembele

Intrat în ultimele luni de contract cu Barcelona, Ousmane Dembele (24 de ani) este liber să negocieze cu orice club, fiind în atenția mai multor echipe. Pe lângă Chelsea sau Manchester United, și PSG ar fi interesată de transferul extremei franceze. Dembele și conducerea Barcelonei nu au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului, astfel că mai multe echipe l-au căutat pe jucător.

Ultimul nume intrat în cursa pentru Dembele, jucător care nu a mai fost convocat de Xavi pentru ultimele partidei, este PSG, club care în vara lui 2021 l-a adus gratis pe Messi.

Moussa Sissoko, agentul lui Dembele, a sosit azi pe Barcelona pentru a discuta cu Barcelona viitorul francezului, iar camerele TV au surprins un moment inedit. Presa din Spania a fotografiat telefonul impresarului în momentul în care era apelat de către Leonardo, directorul sportiv al lui PSG. Astfel, spaniolii sunt convinși că formația lui Pochettino a intrat în cursa pentru Dembele.

VIDEO. Cele mai bune momente ale lui Adama Traore la Barcelona

Citește și:

De ce vrea Gianni Infantino să facă o schimbare radicală pentru Mondial: „Să le dăm speranță africanilor, să nu mai traverseze Mediterana pentru a-și găsi moartea în mare”

Mo Salah, în fața provocării carierei. Primul trofeu cu Egiptul: „Va fi cel mai apropiat de inima mea"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează