INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Milan pierde gratis un jucător important, Barcelona profită și vrea să îl transfere!

Franck Kessie pare să-și ia adio de la AC Milan // Foto: Getty Images
Franck Kessie pare să-și ia adio de la AC Milan // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 13:33 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 14:33

Negocierile ar fi avansate între Franck Kessie, 25 de ani, mijlocașul ivorian al Milanului, aflat la Cupa Africii și al cărui contract expiră în vară, și Barcelona, cu care ar avea deja un acord verbal.

Barça pregătește din timp loviturile de mercato pentru vară. Xavi continuă prospectarea pieței în căutarea pieselor care să întărească efectivul blaugrana, și fără costuri excesive. E și cazul ultimei ținte fixate de antrenorul catalanilor. 

După ce i-a luat pe Ferran Torres (21 de ani) și pe Dani Alves (38 de ani), clubul de pe „Camp Nou” ar fi ajuns deja la un acord verbal pentru transferul lui Franck Kessié din sezonul viitor.

Franck Kessie, cotă 48 de milioane. Barcelona îl ia gratis

Viitorul mijlocașului ivorian aflat la Cupa Africii, implicat în „optimi”, pare din ce în ce mai îndepărtat de Serie A și de AC Milan. Presa italiană și Catalunya Ràdio confirmă faptul că jucătorul de 25 de ani va fi obiectivul numărul unu blaugrana pentru compartimentul median.

 Un obiectiv atractiv din punct de vedere economic, dată fiind oportunitatea de a-l lua gratis, în condițiile în care cota sa de piață, potrivit transfermarkt.de, este de 48 de milioane de euro.

35de goluri și 16 assisturi are Franck Kessié în 205 partide jucate pentru Milan de la transferul din iulie 2017

Franck Kessie, 8 milioane de euro salariu anual

Deocamdată nu este nimic definit în legătură cu mutarea lui Kessié la Barça, dar negocierile cu impresarul jucătorului ar fi mers pe repede înainte în ultimele săptămâni până la un salariu de 8 milioane de euro pe sezon plus bonusuri pentru un contract pe cinci ani. Curtat și de Paris Saint-Germain și Tottenham, Frank repetă povestea plecării lui Donnarumma la PSG.

La fel ca portarul rossonero, ivorianul pretinde un salariu la nivelul celui mai bine plătit din lot, Zlatan Ibrahimovici, 7 milioane de euro, pentru a prelungi, actualul său acord fiind de 4,5 milioane. Gigio nu s-a înțeles cu șefii „Diavolului” și a fost pierdut gratis, perspectivă convenabilă și pentru mijlocașul box-to-box bun transformator de penaltyuri și la fazele fixe.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Surkis dezminte zvonurile la Kiev: „Nu m-am gândit la Shevchenko. Am antrenor până în 2024” + Cum l-a impresionat Lucescu

Singurul român de la Cupa Africii rămâne cu un mare regret

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
buuuuuuuu
buuuuuuuu  •  26 Ianuarie 2022, 15:29

Cum poate pierde Psg unul si mai mare cum poate pierde orice echipa un jucator care nu vrea sa isi prelungeasca contractul. Aici ar trebui odificata un pic legea sa nu se intample asemenea situatii care sunt din ce in ce mai multe

magic4ever
magic4ever  •  26 Ianuarie 2022, 14:50

Nu cred ca ii da Barca mai multi bani decat PSG sau Real...poate tine el cu Barca sa aleaga varianta asta...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează