INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Surkis dezminte zvonurile la Kiev: „Nu m-am gândit la Shevchenko. Am antrenor până în 2024” + Cum l-a impresionat Lucescu

Igor Surkis // Foto: Imago
Igor Surkis // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 13:24 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 14:20

Igor Surkis, 63 de ani, patronul lui Dinamo Kiev, îl asigură pe Mircea Lucescu, în vârstă de 76 de ani, că „nu vorbesc nimic cu nimeni. Nici cu Rebrov, nici cu Shevchenko. Nu negociez cu nimeni”.

În ultimul timp, s-a speculat la Kiev că președintele-patron al lui Dinamo a discutat cu Andrei Shevchenko și Serghei Rebrov, două nume mari ale fotbalului ucrainean, pentru a-l înlocui pe Mircea Lucescu la alb-albaștri, cel târziu la vară.

2este locul pe care îl ocupă acum cu alb-albaștrii în campionatul ucrainean, la două puncte de liderul Shakhtar

Igor Surkis: „Vă avertizez. Stop!”

Într-un interviu pentru presa locală, Igor Surkis a dezmințit aceste zvonuri. „Vă spun sincer: nici nu m-am gândit la Shevchenko, nu aveam niciun motiv să-l iau în calcul ca posibil antrenor al lui Dinamo, pentru că avem un tehnician al cărui contract a fost prelungit până în vara lui 2024”, a declarat liderul clubului.

Reporterul a insistat, întrebându-l dacă se imaginează lucrând cu Șeva (ex-selecționerul Ucrainei, demis de Genoa pe 15 ianuarie, după doar două luni), Surkis a răspuns: „Mă imaginez și cu Rebrov, și cu Shevchenko, și cu Lucescu. Deocamdată, antrenorul lui Dinamo e Lucescu. Și nu vorbesc nimic cu nimeni. Vă avertizez. Stop! Toți scriu că am acord cu unul, apoi cu altul. Să fie clar, nu negociez cu nimeni. Ce este important, Lucescu știe acest lucru”.

3trofee a cucerit Mircea Lucescu în primul sezon la Dinamo Kiev: titlul, Cupa și Supercupa Ucrainei

„Dacă Lucescu crede că poate cumpăra brazilieni ca la Shakhtar?”

Proprietarul a evidențiat un detaliu pe care l-a apreciat la „Il Luce”. „Avem aici o filosofie diferită de Shakhtar. Vreau să fim o echipă ucraineană, întărită inteligent cu jucători străini. Când l-am invitat la Kiev pe Lucescu, un lucru mă îngrijora: dacă el crede că va cumpăra la Dinamo brazilieni așa cum se obișnuia la Shakhtar?”. 

A descoperit ceva: „Mister m-a impresionat. Știe cum să lucreze cu orice jucători, de orice naționalitate. Îi crește la cel mai înalt nivel”.

69de meciuri are „Il Luce” pe banca lui Dinamo: 43 de victorii, 12 egaluri, 14 eșecuri (golaveraj 129-59)

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Șocanta Africa! Mane a leșinat pe teren, apoi a marcat golul decisiv și a ajuns la spital direct de la stadion: „Se învârtea totul în jurul lui”

Singurul român de la Cupa Africii rămâne cu un mare regret

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  26 Ianuarie 2022, 15:48
Postat de marcelclujnapoca pe 26 Ianuarie 2022, 15:46

Nu vine din Ucraina LUcescu decat cu Bucovina de Nord si Cernautii !!! E un castig pentru Ucrainieni....sper sa le faca Lobby romanilor care nu is lasati nici sa invete , nici sa vorbeasca limba lor !!!

Asta daca vor ucrainienii sa mai intre in Europa.....

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  26 Ianuarie 2022, 15:46

Nu vine din Ucraina LUcescu decat cu Bucovina de Nord si Cernautii !!! E un castig pentru Ucrainieni....sper sa le faca Lobby romanilor care nu is lasati nici sa invete , nici sa vorbeasca limba lor !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează