INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona are concurență pe piața transferurilor! PSG l-a ofertat pe jucătorul cerut de Koeman

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iunie 2021 08:59 / Actualizat duminica, 06 iunie 2021 09:21

După ce i-a adus pe Sergio Aguero și Eric Garcia, Barcelona vrea să continue acum seria de transferuri gratis, iar următorii pe listă sunt Georginio Wijnaldum și Memphis Depay.

Cei doi olandezi sunt doriți cu insistență de antrenorul Ronald Koeman, care i-a pregătit la națională, iar clubul catalan le-a făcut deja oferte acestora.

PSG, rivala Barcelonei pentru Georginio Wijnaldum

Georginio Wijnaldum (30 de ani) a plecat de la Liverpool după cinci sezoane, iar reprezentații acestuia au negociat cu șefii Barcelonei un viitor contract. 

Deși Barcelona era sigură că Wijnaldum va accepta oferta, transferul acestuia s-a complicat după ce PSG a făcut o ofertă pentru olandez.  

Președintele Nasser Al-Khelaïfi îl vrea pe Wijnaldum și i-a făcut o propunere mult mai avantajoasă din punct de vedere financiar decât cea a catalanilor.

Mundo Deportivo scrie că persoane din cadrul clubului au transmis că „propunerea e mult mai mare decât ceea ce putem oferi noi”, dar Joan Laporta și restul conducerii Barcelonei le-au spus agenților lui Wijnaldum că nu intră într-o licitație pentru el și nu vor mări oferta.

27,5 milioane de euroa plătit Liverpool în 2016 pentru a-l lua pe Wijnaldum de la Newcastle, care îi achitase 20 de milioane lui PSV în 2015

236 de meciuria jucat Wijnaldum în cinci sezoane la Liverpool, marcând 22 de goluri în toate competițiile; a cucerit patru trofee pe „Anfield”

30.000.000 de euroe cota lui Wijnaldum, potrivit transfermarkt

VIDEO Wijnaldum, prestații spectaculoase la Liverpool

Citește mai multe știri despre Barcelona: 

Transfer pe axa Barcelona - Juventus! Nu-l mai suportă pe antrenor: „Ce să fac?”

Barcelona pregătește o nouă mutare » Catalanii vor să transfere căpitanul unei rivale din La Liga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează