INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

OFICIAL Barcelona și-a prezentat al doilea transfer: exact piesa care îi lipsea lui Xavi! Clauză de 400 de milioane de euro

Articol de - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 11:53 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 12:15

Barcelona și-a prezentat azi al doilea transfer al verii: fundașul central Inigo Martinez (32 de ani). 

După Ilkay Gundogan, Barcelona a oficializat azi transferul lui Inigo Martinez. Fundaș central de picior stâng, un profil de jucător pe care Xavi nu-l avea acoperit la nivelul lotului, Martinez vine din postura de jucător liber de contract, după ce și-a încheiat înțelegerea cu Athletic Bilbao.

Aventurile lui Dacian Varga și Cristi Pulhac: „Cartea lui Maticiuc e pistol cu apă! Primeam multe vizitatoare și lucram non-stop, în 3 schimburi. Suna soneria și...”
GSP LIVE
Aventurile lui Dacian Varga și Cristi Pulhac: „Cartea lui Maticiuc e pistol cu apă! Primeam multe vizitatoare și lucram non-stop, în 3 schimburi. Suna soneria și...”

Barcelona a oficializat al doilea transfer: Inigo Martinez

Clubul catalan l-a prezentat pe site-ul oficial pe Inigo Martinez. Acesta a semnat un contract valabil pe doi ani și va avea o clauză 400 de milioane de euro.

Internațional spaniol, cu 20 de selecții, Inigo Martinez a fost crescut de Real Sociedad, unde a jucat până în ianuarie 2018, când Athletic Bilbao l-a cumpărat pentru 32 de milioane de euro. În acest sezon a bifat 18 partide, marcând un gol

În acest moment, în lotul formației lui Xavi sunt 5 fundași centrali: Ronald Araujo, Joules Kounde, Andreas Christensen și Eric Garcia. În plus, și Marcos Alonso, fundaș stânga, poate acoperi acel post.

Urmează Vitor Roque

Următorul transfer al catalanilor ar urma să fie Vitor Roque, un atacant brazilian de 18 ani. Barcelona va plăti 45 de milioane de euro pentru a-l lua de la Athletico Paranaense. Acesta va ajunge în Spania în decembrie și se alătura lotului în ianuarie 2024.

Citește și: 

Barcelona învinsă, Real Madrid l-a luat pe Arda Guler! » „Unul ca el se naște la 100 de ani!”

Un internațional german, forțat să lase Bundesliga pentru liga a doua » Drama din spatele deciziei care îl costă 2,5 milioane de euro + locul la Euro

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
grro
grro  •  05 Iulie 2023, 18:43

Ăștia adună toți pensionarii din Europa. Lewandowski, Gündogan , Martinez....viitor strălucit. Sunt dezamăgit!

arnautull
arnautull  •  05 Iulie 2023, 12:40

am crezut ca si-au luat ceva bielete, auzi, la 32 de ani si liber de contract e piesa, magazia de piese sta pitita la Bilbao

cristishady
cristishady  •  05 Iulie 2023, 12:25

lol 400 de milioane clauza pentru un jucator de 32 de ani, astia de la barca chiar sunt paranoici de cand l-au pierdut pe neymar.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează