INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona îi caută înlocuitor lui Jordi Alba » Pe ce fundaş au pus ochii catalanii

Javi Galan/ foto: Imago
Javi Galan/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2022 17:44 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 18:12

Javi Galan (27 de ani), fundașul stânga de la Celta Vigo, a intrat pe radarul Barcelonei pentru un posibil transfer din vară.

Potrivit AS.com, fundașul de la Celta Vigo este principala țintă a conducerii „catalanilor” pentru postul de fundaș stânga, în fața lui Alejandro Grimaldo, de la Benfica, și a lui Alex Moreno, de la Betis.

Cât costă să faci sport » Episodul 1: FOTBAL. Poveste extraordinară din Germania: „Aici nu se plătește aproape nimic. Iar copiii învață fotbalul într-o atmosferă de respect și decență
Cât costă să faci sport
Cât costă să faci sport » Episodul 1: FOTBAL. Poveste extraordinară din Germania: „Aici nu se plătește aproape nimic. Iar copiii învață fotbalul într-o atmosferă de respect și decență"

Barcelona îl vrea pe Javi Galan

Javi Galan este un jucător cheie în angrenajul Celtei Vigo, iar contractul său expiră în 2026, astfel că Barcelona ar trebui să plătească o sumă de transfer echipei galiciene. Clubul „blaugrana” îl monitorizează de mai mult timp pe Galan, iar conducerea catalanilor îl vede pe acesta drept un concurent redutabil pentru Jordi Alba, care a împlinit 33 de ani în martie.

Javi Galan este un fundaș ofensiv, care adesea a jucat și mijlocaș stânga și s-a făcut remarcat prin viteza sa. Acesta este preferat de conducerea Barcelonei în detrimentul lui Grimaldo, fundaș crescut în La Masia, dar care în prezent joacă la Benfica. 

Potrivit jurnaliștilor spanioli, portughezii ar fi cerut 10 milioane de euro în schimbul fundașului, dar catalanii au refuzat să plătească, deoarece jucătorul va intra în vară în ultimul an de contract. În cazul lui Alex Moreno, de la Betis, negocierile nu au început încă, deoarece se așteaptă răspunsul celor de la Celta cu privire la posibilitatea de a-l vinde pe Galan.

9 milioane de euroeste cota lui Javi Galan, potrivit transfermarkt.com

29 de meciuria jucat fundașul stânga pentru Celta Vigo în acest sezon de La Liga

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Vești proaste la Real Madrid: ratează și duelul cu Chelsea din Ligă

Barcelona a reluat negocierile cu Ousmane Dembele, dar șansele ca francezul să accepte noul salariu sunt minime

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close