INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

Vești proaste la Real Madrid: ratează și duelul cu Chelsea din Ligă

Carlo Ancelotti// Foto-IMAGO / AFLOSPORT
Carlo Ancelotti// Foto-IMAGO / AFLOSPORT

Articol de - Publicat marti, 05 aprilie 2022 14:58 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 16:33

Real Madrid face a doua deplasare la rând după vizita de la Vigo, unde a jucat slab, dar a învins-o pe Celta din două penalty-uri (2-1). Ce are în comun meciul de pe „Balaidos” cu ciocnirea din Ligă cu Chelsea? Los blancos vor avea același absent pe „Stamford Bridge” la turul „sferturilor”.

  • Chelsea - Real Madrid se joacă marți, 6 aprilie, de la ora 22:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, OrangeSport și Look Sport +.

E vorba despre Carlo Ancelotti, care n-a zburat la Londra pentru a-și reîntâlni fosta echipă, pe care a pregătit-o între 2009 și 2011.

Mircea Lucescu: „Ucraina ar impune un respect extraordinar dacă s-ar califica la Mondial jucând pe teren, nu invitată direct
REACȚIE
Mircea Lucescu: „Ucraina ar impune un respect extraordinar dacă s-ar califica la Mondial jucând pe teren, nu invitată direct"

Carlo Ancelotti va fi retestat

Antrenorul italian este izolat acasă și infectat cu Covid-19 de miercurea trecută, având simptome ușoare de boală. Doar dacă în ziua partidei va avea un rezultat negativ al testului PCR, va putea să vină separat în capitala Regatului Unit

La fel ca în Galicia, pe bancă îi vor ține locul fiul Davide, preparator fizic, și Abian Perdomo, șef la Academie și deținător al licenței UEFA Pro.

Mărturii cutremurătoare ale fotbalistului ucrainean din Serie A: „Mi-au împușcat prietenul, iar pe iubita lui au sechestrat-o 3 ore”
Război în Ucraina
Mărturii cutremurătoare ale fotbalistului ucrainean din Serie A: „Mi-au împușcat prietenul, iar pe iubita lui au sechestrat-o 3 ore”

Eșecuri la zero pentru Carlo Ancelotti

Ancelotti s-a confruntat cu Chelsea de trei ori, mereu în Premier League, între martie 2020 și martie 2021. S-a întâmplat când era la Everton, 0-4 și 0-2 la Londra și singura victorie, 1-0 la Liverpool.

S-au „topit” mușchii lui Ianis Hagi » Cum arată picioarele lui, la două luni de la operație. Detaliul care atrage atenția
Rangers
S-au „topit” mușchii lui Ianis Hagi » Cum arată picioarele lui, la două luni de la operație. Detaliul care atrage atenția

Real Madrid, interesată de Thomas Tuchel

Thomas Tuchel (48 ani), antrenorul lui Chelsea Londra, se află în vederile lui Real Madrid pentru o posibilă înlocuire a lui Carlo Ancelotti (62 ani).

Chiar dacă clubul madrilen este calificat în „sferturile” Ligii Campionilor și lider în Spania, jocul prestat de Real este unul îl îngrijorează pe Florentino Perez, președintele clubului.

După înfrângerea drastică din El Clasico, scor 0-4, madrilenii au reușit să câștige pe „Balaidos”, scor 2-1 cu Celta Vigo, însă ambele goluri au fost marcate din penalty, iar jocul nu a fost unul convingător.

Thomas Tuchel este văzut drept înlocuitorul lui Carlo Ancelotti

Astfel, au apărut deja nume de posibili înlocuitori ai lui Carlo Ancelotti pe banca tehnică a Madridului. Conform The Telegraph, Tuchel se află pe listă și sunt șanse să devină noul antrenor.

Totuși, „Los Blancos” doresc să continue cu italianul până la finalul sezonului actual, iar viitorul său depinde în mare măsură de parcursul lui Real Madrid în Liga Campionilor.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Corupție?! Platini ar fi primit un cadou de lux de la Putin pentru votarea Rusiei!

6 români în TOP 100 cei mai talentați tineri fotbaliști ai Europei » Clasare surprinzătoare pentru Tavi Popescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează