INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid, interesată de Thomas Tuchel » Germanul este văzut drept înlocuitorul lui Carlo Ancelotti

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 22:42 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 22:47

Thomas Tuchel (48 ani), antrenorul lui Chelsea Londra, se află în vederile lui Real Madrid pentru o posibilă înlocuire a lui Carlo Ancelotti (62 ani).

Chiar dacă clubul madrilen este calificat în „sferturile” Ligii Campionilor și lider în Spania, jocul prestat de Real este unul îl îngrijorează pe Florentino Perez, președintele clubului.

După înfrângerea drastică din El Clasico, scor 0-4, madrilenii au reușit să câștige pe „Balaidos”, scor 2-1 cu Celta Vigo, însă ambele goluri au fost marcate din penalty, iar jocul nu a fost unul convingător.

Thomas Tuchel, pe lista lui Real Madrid

Astfel, au apărut deja nume de posibili înlocuitori ai lui Carlo Ancelotti pe banca tehnică a Madridului. Conform The Telegraph, Tuchel se află pe listă și sunt șanse să devină noul antrenor.

Totuși, „Los Blancos” doresc să continue cu italianul până la finalul sezonului actual, iar viitorul său depinde în mare măsură de parcursul lui Real Madrid în Liga Campionilor.

De cealaltă parte, viitorul lui Tuchel pare legat de Chelsea, dar totul depinde de situația de la clubul londonez, una incertă în acest moment, el fiind afectat de sancțiunile impuse lui Abramovich, ca urmare a invaziei ruse din Ucraina. 

Clubul este de vânzare, dar, deocamdată, nu există cumpărător, ceea ce poate provoca plecarea mai multor jucători și chiar a lui Tuchel.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Vești proaste pentru Barcelona! Superstarul care NU mai ajunge pe Camp Nou din cauza banilor

Sergio Ramos, ținta fanilor lui PSG » A fost huiduit la fiecare atingere! Ce a postat după meci + declarația lui Pochettino

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează