INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Sergio Ramos, ținta fanilor lui PSG » A fost huiduit la fiecare atingere! Ce a postat după meci + declarația lui Pochettino

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 19:52 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 20:17

Sergio Ramos (36 ani) a fost ținta fanilor lui PSG în meciul câștigat cu Lorient, scor 5-1. Fundașul spaniol a fost fluierat la fiecare atingere de balon.

Sergio Ramos a fost adus în vară la clubul parizian cu mari speranțe. Așteptările nu s-au confirmat însă. Fundașul a fost accidentat și a lipsit în cele mai importante meciuri ale lui PSG.

În meciul de duminică seară, cu Lorient, spaniolul a intrat pe teren în minutul 72, în locul lui Marquinhos, însă n-a avut parte de o primire călduroasă din partea fanilor prezenți pe Parc des Princes.

Sergio Ramos, huiduit copios de fanii lui PSG

Folosit doar pentru a treia oară într-un meci desfășurat pe teren propriu, Sergio Ramos a avut parte de o atmosferă ostilă încă din momentul schimbării. Abia intrat pe teren, fotbalistul s-a confruntat cu un val de fluierături și de înjurături la adresa sa.

Suporterii clubului din capitala Franței sunt nemulțumiți de faptul că Ramos nu a reușit să ajute clubul în meciurile importante din Champions League, el fiind accidentat încă de când a semnat cu PSG. Meciul cu Lorient a fost primul după două luni de absență pentru fundașul spaniol.

Mauricio Pochettino sare în apărarea lui Sergio Ramos

Tehnicianul lui PSG i-a luat imediat apărarea lui Ramos, fiind convins că un superstar de talia sa merită mult mai mult respect.

„Sergio Ramos a fost huiduit pentru că fanii sunt în continuare supărați după eliminarea din Champions League, asta cred eu. Dar el e un mare campion și merită să fie respectat, la fel ca toți ceilalți jucători de la PSG”, a declarat după meci antrenorul parizienilor.

Spaniolul nu a lăsat impresia că ar fi fost afectat de comportamentul fanilor. După meci, Ramos a scris un mesaj pe conturile sale de socializare, făcând abstracție însă de fluierăturile primite de la fanii lui PSG: „Fericit pentru cele 3 puncte obținute și pentru că m-am întors în echipă. Înainte!”

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Comparație curajoasă după ultimul meci al lui Tottenham: „El e noul Maradona, are toate calitățile”

VIDEO Mourinho s-a luat de un jurnalist: „Faci pe tine în fața mea!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
markksson
markksson  •  05 Aprilie 2022, 07:46

Sincer, eu nu inteleg ce cauta macelarul asta la PSG. Supranumit "Real Madrid's red-card master-in-chief" pe vremea cand inca era la blancos, cred ca este unul din putinii care ii da fiori lui Bumbescu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează