INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Comparație curajoasă după ultimul meci al lui Tottenham: „El e noul Maradona, are toate calitățile”

Tottenham - Newcastle/ foto: Imago
Tottenham - Newcastle/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 16:49 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 17:00

Tottenham a câștigat acasă cu Newcastle, scor 5-1, într-un meci din etapa #31 din Premier League. Deși nu a marcat și a reușit doar o pasă decisivă, Harry Kane a fost remarcatul lui David Ginola, care consideră că englezul este „noul Maradona”.

Ginola, fost internațional francez și jucător la Spurs, a comentat victoria lui Tottenham la microfonul Sky Sports. Fostul mijlocaș a lăudat prestația lui Kane, pe care îl vede drept un fotbalist complet.

Controversă uriașă în Spania, cu arbitrul Mateu Lahoz în prim plan: „Rămâi dator”
LA LIGA
Controversă uriașă în Spania, cu arbitrul Mateu Lahoz în prim plan: „Rămâi dator”

David Ginola: „Harry Kane e noul Maradona”

„Tottenham pare foarte încrezătoare. Jucătorii de acolo știu să își folosească armele din dotare și sunt foarte buni la finalizare. Noul coordonator de joc este Harry Kane. El este noul Diego Maradona. Dă pase lungi, pase scurte, are toate calitățile”, a spus Ginola la Sky Sports.

Prezent în studio, Jermaine Defoe, fostul internațional englez, i-a dat dreptate lui Ginola: „Kane nu pierde niciodată mingea. Modul în care pasează este incredibil. El este fotbalistul complet”.

12 goluri și 6 pase decisivea reușit Kane în acest sezon de Premier League

Tottenham, victorie categorică cu Newcastle

În meciul de duminică, Newcastle a deschis scorul pe terenul lui Tottenham prin Schar, care a marcat dintr-o lovitură liberă executată perfect (39). Londonezii au egalat rapid, 5 lungimi mai târziu, prin fundașul Davies, care a înscris din pasa lui Son.

După pauză, Tottenham a trecut în avantaj, prin golul lui Doherty, care a marcat cu capul din centrarea decarului Harry Kane (48). Son și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, după ce a finalizat fără emoții din apropierea porții. Emerson Royal a dus scorul la 4-1, după ce trimis imparabil din alunecare, mingea lovind bara înainte să intre în poartă.

Olandezul Bergjwin a stabilit scorul final, marcând din postură de unu la unu cu portarul advers, în minutul 83. Tottenham a urcat pe locul 4, cu 54 de puncte, la egalitate cu Arsenal, dar cu 2 meciuri în plus față de „tunari”.

VIDEO. Rezumat Tottenham - Newcastle 5-1

Citește și:

Absență importantă la City! Guardiola nu se poate baza pe el în meciul cu Atletico: „E de neatins”

Contract de 7 cifre cu Gucci! E primul fotbalist din istorie care dă o asemenea lovitură!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează